ide w kime gl
bedzie 2gi statek :sdrink
Drugiego statku nie było... Za to 6 miesjce w High ROllerze... ( Hazelasty 4 tak btw) ....
Poniżej wrzucam podsumowanie z poniedziałku i dzisiejszego dnia... Rozegrałem juz wszystkie turnieje challenge, więc wedle oferty powinienem rozegrać jeszcze dwa dni bez challengy. I teraz nasuwa mi się pytanie... Z racji tego że jutro nie zagram sesji ( chodzę do pracy normalnie a PN I WT grałem FT fo 5 rano a na 7.30 do roboty ) więc jestem wrakiem człowieka muszę to dzisiaj popołudniu odespać ... Poźniej Boże Ciało Polska Grecja
wiadomo więc tak średnio z terminami) . Zatem w takich okolicznościach proponuje żebyście się wypowiedzieli czy chcecie zebym jeszcze dograł te dwa dni bez challenge w następnym tygodniu jakoś ( chcociaż przez to Euro nie wiem czy będę w stanie :sdrink ) Czy konczymy stacking z dniem dzisiejszym i się rozliczamy ? ( Z tym moga problemy ale damy radę nie wiem jak z limitami na 888 najwyżej jakos to porozsyłac wpłacając na PS).
Także proszę o wrzucenie w tym wątku swojego zdania na ten temat..
Wyniki Poniedziałek:
17.00 4.5K GTD R&A(4R1A) 44 miejsce + 26,93 $
17.30 2.5k GTD DEEP 3 miejsce + 346,06 $
18.30 2.5k GTD DEEP 481 miejsce -0 $
19.15 5k GTD DEEP 65 miejsce - 0 $
19.50 1.5k GTD Turbo 122 miejsce - 0 $
20.00 10k GTD R&A (3R1A) 733 miesjce - 0 $
20.30 5k GTD DEEP 146 miejsce - 0 $
21.00 3.5k GTD DEEP 203 miejsce - 0 $
21.10 4,5k GTD TURBO 2R1A 221 miejsce - 0 $
21.45 3,5k GTD DEEP 226 miejsce - 0 $
TWINSY MONDAY - w sumie + 2884,22 $
Wyniki Wtorek:
Nie będę juz wypisywał turnejów bo jeden ITM tylko w HIGH ROllerze 6 miejsce +1449 $
STAN KASIERA W TEJ CHWILI TO 6400 $
6400 - 1026 wkładu czyli daje nam : 5374 $
Według zapisu w wystawionej ofercie przy takim ROI % Pobieram z profitu 25%..
Także piszcie w tym wątku jak już napisałem wcześniej co robimy bo jak kończymy ( a wydaje mi się to najlepszym pomysłem w takich okolicznościach ) to po pracy policze kto ile dostanie i będziemy sie głowić jak to powysyłać
:fdrink
Pozdro czekam na info :sdrink :sdrink
nic na sile, profit jest elegancki, mysle, ze mozna konczyc
dzieki i graty fajnego runa
GG ♠_thumbsup:
Napisane przez Durex86
nic na sile, profit jest elegancki, mysle, ze mozna konczyc
dzieki i graty fajnego runa
GG ♠_thumbsup:
+ 1
Już nas udziałowców za już ponad 50 % więc uważam stacking za zakończony i to bardzo pomyślnym wynikiem :fuckyeah :nh
Oto jak wygląda podział według mega skomplikowanych wyliczeń w exelu :P:
Uploaded with ImageShack.us
Tylko teraz proszę się wpisywać kto może odebrać na 888 a kto chce na PS ale to będę musiał zlecić wypłatę na Netka, potem z Netka wpłacić na PS i dopiero porozsyłać więc trochę czasu zejdzie ale nie denerwujcie się wszystko będzie jak należy
Pozdro i po EURO może jeszcze coć pomyślę o 3 ofercie
WAŻNE. Proszę też tutaj o napisanie gdzie wpłata i jaki nick !!
Napisane przez asiarat
mi obojetnie - moze byc 888 : asiaratdobra robota tomku golobie
![]()
Tak na przyszłość bo to już drugi raz
Tomasz Gollob nie Golob
Ok pójdzie na 888
Napisane przez Durex86
prosze na starsy
Dejmen/FCB
jeszcze raz dzięki
(mam durexa w avatarze)
Nie może być na 888 ?? Wpłacałeś mi na krzakach... Pozdro
Aktualnie czekam na aweryfikacje konta przez gości z działu od dokumentów... Dwa dni temu przesłałem skany dowodu... Mają trzy dni czasu ....
♠_thumbsup:
Napisane przez Sotartu
Poprosze na P*. Nick podalem w privie do marsaba .
Wracam do marseba
Wszystkich nicki i serwisy mam zapisane czekam tylko na weryfikacje konta na krzakach i wypłacamy... Pozdro ♠_cool:
Haloooo... Co z tą wypłatą na 888? Potrzebuję pilnie kasy na reinwestycję. Proszę o przelew najpóźniej do jutra rana.
Edit: Przyjmę kasę tam, gdzie będzie najszybciej. Może być P*, 888, MB, łotewer.