Ale ze mnie nit...
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/7372086_F288975EA3
Spoiler
Prawie jak babel
Słabo dziś z voluminem, ale tysiaczka do profitu dołożymy
Ale ze mnie nit...
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/7372086_F288975EA3
Prawie jak babel
Słabo dziś z voluminem, ale tysiaczka do profitu dołożymy
Hahahaha niezłe poj*by na tych stawkach
Oglądałem dzisiaj 3 Twoje FT, ciśnij tak dalej :nh
Był fajny deepek w 35 na koniec, niestety na ft bubblu został mi 1bb... ale i tak 5 miejsce było
Day II
SnG:107
Profit:+$1171,20
Total Profit: $1514,28
Total SnG: 242/1000
Niestety, strasznie słaba niedziela. Całe profity odpłynęły. Po 3 sesjach wracamy do punktu wyjścia, ale jeszcze 600 SnG, a gorzej niż wczoraj już być nie może...
Day III
SnG: 162
Profit: -1565,75
Total: 404sng, $-51,47
Po 3 dniach grindu live udało mi się wreszcie dzisiaj zagrać kilka sitów. Efekty:
SnG: 120
Profit: +1191,28
Total: 524 sng, +1139,81
Kolejna niedziela słaba, mimo fajnych deepów w 35 3x ft bubble ;/
159sng, -489,76
Total: 818 sng, +2602,93
Ja zawczasu napisze - wyjeżdzam na dwa dni i nie wiem czy bede miał tam dostep do neta - jeśli przedłużałbyś stejka to zostaje :sdrink
No jak będzie przedłużenie to ja też zostaje + chętnie wezmę wszystko co się zwolni.
Zobaczymy jaki finisz będzie, być może będzie jeszcze jeden stak. Kolejne sesje prawdopodobnie środa i czwartek. Dziś i jutro planuję live pograć, ale jeśli coś się zmieni dam znać
Cześć
Sorry za brak odzewu. Grałem sesje w środę, zacząłem wcześniej i chciałem skończyć stak, ale tak żarło, że na 100 sng nie było żadnego ft więc sobie odpuściłem w połowie sesji. W czwartek i piątek znajomi wyciągnęli mnie na wyjazd do Poznania, także dopiero dziś kończymy. Po sesji wstawię rozliczenie i chętni na kolejną turę będą mogli zostawić udziały. Jeśli pójdzie dziś w miarę O.K. i będę kręcił plusy zagram pełną sesję, wtedy wyjdzie koło 50 sng więcej, jeśli pójdzie słabo, skończę około 1k.
Pozdrawiam
Edit
Jestem zmuszony opuścić dzis dom także sesja jutro dopiero
Ja w razie czego to pisze sie na nastepne udzialy. Poproszę jedynie o zwrot profitu
Stak zakończony, przeniesienie sesji na niedzielę wyszło na dobre
Miały być 2 szipy 35 dziś, ale niestety tylko 2 i 4 miejsca, przy czym 4 tylko i wyłącznie z mojej winy bo była prosta droga do zwycięstwa ale 2 słabe calle wykonałem.
Total SnG: 1055
Total Profit: 3155,55
Profit inwestorów: ~1580
5%: +$79
Muszę się jeszcze zastanowić, czy wystawię kolejny stak, bo w najbliższym czasie będę grał sporo live i mogę nie mieć czasu na grę w sieci. Jutro dam odpowiedź i roześlę siano.
Pozdrawiam
Napisane przez Qsypal
Muszę się jeszcze zastanowić, czy wystawię kolejny stak, bo w najbliższym czasie będę grał sporo live i mogę nie mieć czasu na grę w sieci. Jutro dam odpowiedź i roześlę siano.
Wystawiaj, jak tak grasz to można czekać
Witam
Na razie jednak się wstrzymam z grą staka, porozsyłam wszystkie pieniądze. Jeśli jednak wystawię kolejną ofertę, to osoby które teraz miały udziały będą mogły dzień wcześniej zarezerwować sobie %.
Większość $ już rozesłałem, pozostałą część prześlę najpóźniej jutro ( jeśli stars zwiększy mi limity wypłat, to jeszcze dzisiaj podeślę).
Dzięki za inwestycję
Pozdrawiam