Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] zrzuty rozdan

32 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,870 Wyświetlenia

jak dodac zrzuty rozdan ?

31 odpowiedzi
yoovan
PokerStrategist

klik

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ale ja mialem na mysli screeny zrobione na poker stars po zakonczonym rozdaniu mam zapisane w paincie i chcialbym zamiescic tutaj jest to mozliwe?

GabrielArch
PokerStrategist

Tylko czemu chcesz wrzucać sam screen z wynikiem rozdania?
Nic to nie mówi o rozegraniu ręki i oprócz tego że się pochwalisz/pożalisz to korzyści żadne.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez GabrielArch
Tylko czemu chcesz wrzucać sam screen z wynikiem rozdania?
Nic to nie mówi o rozegraniu ręki i oprócz tego że się pochwalisz/pożalisz to korzyści żadne.

czytelne dla wszystkich...czarne na bialym , a po co cala rozgrywka od poczatku jezeli gracz wali all in przed flopem a ja sprawdzam???hm????efekt koncowy sie liczy a na screnie widac to najlepiej .....wiec jest to mozliwe czy nie???a pozatym mozna zrobic 3-4 screny z rozdania i tez bedzie w calosci tylko po co?skoro jak wyzej napisalem jest all i call koniec rozdania.

kNoq001
PokerStrategist

Gabriel pytal po prostu w jakim celu chcesz wrzucic takie rozdanie? bo nikt nie oceni go pod katem poprawnosci nie wiedzac jak przebiegla akcja wiec jesli chcesz to robic tylko w celu wyzalenia sie, to nie spodziewaj sie pozytywnego odzewu na forum poniewaz kazdy pokerzysta, kazdego dnia ma pechowe rozdania

ale tak, istnieje taka opcja, wchodzisz na dowolny serwis hostingowy np www.imgur.com -> uploadujesz zdjecie a nastepnie kopiujesz link na forum, ewentualnie jesli chcesz aby od razu wyswietlal sie w Twoim poscie to wrzucasz link pomiedzy link (bez spacji w nawiasach)

Varrancomando
Elite Grinder

Nie ma to jak mocne wejście

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
Kady82
PokerStrategist

Kiedy te zrzuty?? bo odswieżam temat i nadal nic:(
Ja jestem bardzo zainteresowny co Cię strasznego spotkało.

e: ja pierd*le dawno takiego bad beata nie widzałem - serio

Wallace19066
Poker Player

Skoro jest temat to i ja zapytam. Kto pyta nie bładzi.

yoovan - wstawiłes link. Jak mam teraz ogarnac to, jak chce podac tutaj reke z Titana. Prosiłbym o wyjasnienie krok po kroku. Sorki za takie pytania, ale kazdy kiedys zaczynał :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez kNoq001
Gabriel pytal po prostu w jakim celu chcesz wrzucic takie rozdanie? bo nikt nie oceni go pod katem poprawnosci nie wiedzac jak przebiegla akcja wiec jesli chcesz to robic tylko w celu wyzalenia sie, to nie spodziewaj sie pozytywnego odzewu na forum poniewaz kazdy pokerzysta, kazdego dnia ma pechowe rozdania

ale tak, istnieje taka opcja, wchodzisz na dowolny serwis hostingowy np www.imgur.com -> uploadujesz zdjecie a nastepnie kopiujesz link na forum, ewentualnie jesli chcesz aby od razu wyswietlal sie w Twoim poscie to wrzucasz link pomiedzy link (bez spacji w nawiasach)

ty...niewiem czy wszystko do konca zrobilem jak napisales ale cos sie pokazalo :fdrink

Varrancomando
Elite Grinder

Jeśli używasz Holdem Managera, to zamiast wchodzić w Replayera klikasz PPM na wybranej ręce i wybierasz 'view selected hand histories'. Pojawia ci się okienko w mniej więcej takiej postaci:

** Hand History for Game 5164437160 ** (IPoker)
$10.00 USD NL Texas Hold'em - Thursday, October 10, 05:46:27 ET 2013
Table Speed Holdem 2 (Real Money)
Seat 8 is the button
Seat 1: DntMentionTheWar ( $13.61 USD )
Seat 3: lexa1562 ( $17.84 USD )
Seat 5: lufdnim ( $10.68 USD )
Seat 6: SolidLogic ( $18.87 USD )
Seat 8: XXX ( $9.67 USD )
Seat 10: VovanMiass1 ( $3.35 USD )
VovanMiass1 posts small blind [$0.05 USD].
DntMentionTheWar posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to XXX [ Qs Ks ]
lexa1562 folds
lufdnim folds
SolidLogic folds
DustyLost raises [$0.25 USD]
VovanMiass1 folds
DntMentionTheWar folds
XXX wins $0.40 USD from main pot

Kopiujesz to do schowka, wchodzisz na stronę http://www.handconverter.com/

wybierasz opcję phpBB Forums i konwertujesz to takiej postaci

http://www.handconverter.com/hands/2328302

To co wklejasz na forum oceny rozdań to treść okienka OUTPUT

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
yoovan
PokerStrategist

Wallace19066 i już wiesz. Mogę tylko dodać, że kiedyś z HM wychodziły mi jakieś krzaczki i ściągałem rozdanie z softu pokerroomu. Ostatnio jednak działa.

ostrzegam przed czym ostrzegasz tymi obrazkami?

Kady82
PokerStrategist

Ten dambus to jakis głupek sie bez parki zestakował PF

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

http://imgur.com/cScaV0T
zeby niebylo ze tylko w jedna strone
ale dlaczego przewaznie dochodzi graczom ktorzy podbijaja i pozniej trafiaja mocne uklady????czyzby RAKE ????bo kto sie wycofa po takim flopie????
RAKE trzeba placic tylko nader czesto sie to powtarza uwierzcie ze mialem podobne uklady w ponad 10 rozdaniach w ktorych weszlem all(nie od razu) ponad 10 x przegrywasz z monsterem jak masz uwierzyc w uczciwosc POKER ROOMOW? wyobraz sobie stawki 10x wyzej ile przegrywasz w pare rozdan????masz ochote dalej sie bawic w pokerka?????mimo tego jakos sobie radze ale ilu jest graczy ktorzy w taki sposob zakonczyli przygode z pokerkiem??? jak to sie ma do waszych materialow szkoleniowych?????oczywiscie kazde przegrane rozdanie jest zle rozegrane hehe najprostsze wytlumaczenie .....lecz kazdy kto gra troszke wie ze roomki tak do konca to uczciwie nie rozdaja bo z czego by zyli jakby nie RAKE???

Varrancomando
Elite Grinder

Zaczyna się :D :D

Kady82
PokerStrategist

Trudno sie nie zgodzić a autorem. Chodzi o rake dla roomu.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
Varrancomando
Elite Grinder

Jednym słowem jeden wielki PRZEKRĘT!!!!111oneone