Hej
Mam dosc nietypowe pytanie:
Otoz do pokera online podchodze po raz n-ty (preferuje live i w nim sie "specjalizuje"- choc to chyba zbyt duze slowo
) i planowalem zaczac z bankrollem okolo 2k $... Tym razem do tematu chcialbym podejsc powazniej, jednak czy ma sens zaczecie od:
W tygodniu NL 25 Zoom
W weekendy SNG 7$ 180os. + MTT do 11$
Zakladajac, ze jakies tam doswiadczenie i wiedze techniczna mam + planuje naprawde przylozyc sie do nauki/regularnie rozgrywac sesje etc.etc.
Nie chcialbym zaczynac od micro stawek z prostej przyczyny - granie za takie pieniadze i na takim poziomie po prostu nie daje mi satysfakcji, nawet wygrywajac kilka BI podczas sesji szybko mnie nuzy i wydaje sie byc bezmyslnym grindem.
Dodatkowo chcialbym Was zapytac o opinie na temat multitablingu - osobiscie preferowalbym granie max 2 stolow Zoom(aczkolwiek zaczne od 1) i max 4 stolow sng/mtt (aczkolwiek zaczne od 2), z powodu tego, ze nie chcialbym polegac jedynie na roznorakich programach statystycznych i wolalbym opierac swoje zagrania na "wyczuciu" gry i rozczytaniu przeciwnika(pewnie dlatego, ze moje doswiadczene bierze sie glownie z live). Czy wedlug was bede w stanie wyrobic odpowiednie volume grajac tak mala liczbe stolow, zakladajac ze na sesje weekendowe moglbym poswiecic okolo 8h dziennie a na te w tygodniu okolo 3h dziennie?
Dzieki za poswiecony czas!;)
Pozdrawiam
Roff