Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kapitał startowy

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
296 Wyświetlenia

Witam, wszystkich!

Właśnie zdałem quiz i chciałem zacząć grać na pkr z racji na ciekawy soft. Tutaj rodzi się pytanie bo zobaczyłem 2 tabelki odnośnie bonusu. Pierwszą opcją jest kod psvip10 i moge wplacić max 24$ swoich pieniędzy a drugi psvip25 czy to znaczy, że jeśli wybiorę opcję drugą(bo chciałem wpłacić100$) to nie dostanę tego kapitału startowego tylko sam boonus od pierwszej wpłąty ? Czy jakoś to się łączy?

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Witaj SoSickC4ll,

Na chwilę obecną darmową gotówkę możesz otrzymać tylko na jeden z pokerroomów widocznych na tej stronie pod warunkiem, że nie miałeś na nim wcześniej konta. Aktualnie jest to PartyPoker, Poker770 lub William Hill. Aby wybrać jeden z tych roomów kliknij na "Graj na..." i postępuj według informacji z kolejnej strony.

Jeżeli nie masz jeszcze konta na PKR to możesz, niezależnie od oferty za rozwiązanie quizu, otrzymać 10$ na ten room postępując zgodnie ze wskazówkami z tej strony.

Jeżeli chodzi o PKR to w tej promocji otrzymasz darmowe 10$ bez depozytu, a jak wpłacisz 100$ z kodem PS25 to otrzymasz bonus od depozytu 100$, który będziesz mógł uwolnić grając na PKR.

Jak masz jeszcze jakieś pytania to pytaj śmiało.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat