Siema
Na jakich stronach moge zobaczyc swoje ROI bo nie mam huda. Na Sharkscope mnie nie wyszukuje a gram na Betfair
Witam.
Rzeczywiście sprawdziłem przed chwilą i Betfair widnieje jako "Closed", wynika z tego, że są jakieś problemy z wynikami z tej platformy na sharkscope.
Niestety PokerProLabs nie supportuje Betfair więc chyba nie masz możliwości sprawdzić w tej chwili wyników.
Pozdrawiam.
Napisane przez Orangpendek
Siema
Na jakich stronach moge zobaczyc swoje ROI bo nie mam huda. Na Sharkscope mnie nie wyszukuje a gram na Betfair
Najlepiej będzie jak ściągniesz sobie jakiegoś trackera - pokerTracker albo Hold'em Manager, który będzie zbierał dane z Twoich rozdań i wyników. Pokertracker ma 60 dniowy trial więc będzie dobrą opcją, jeżeli nie chcesz póki co inwestować pieniędzy w oprogramowanie pokerowe. Dodatkowo poza informacją o ROI dostaniesz dostęp do wielu dużo bardziej użytecznych funkcji, które pomogą Ci podnieść poziom Twojej gry.
Chyba że już masz tylko nie masz bazy danych to olej mojego posta ;p.
nie no spoko mam HM ale staram sie bardziej czytac gre przeciwnika a po drugie nie chce mi sie go ustawiac;p do gry nie jest mi potrzebny tylko do ROI i czasami rece do oceny by wrzucic;) no i zapomnialem dodac wielkie dzieki prosty