Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam wszystkich:)

6 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
364 Wyświetlenia
VanWiktor
Poker Player

Witam :) wszystkich nazywam się Przemek ale w sumie Wiktor;) tak na mnie wszyscy wołają, w pokera grałem parę lat temu ale zostawiłem to ponieważ nie był to jednak ten moment i wróciłem do gry parę miesięcy temu, zacząłem grać dziennie 5-6-7 h , minimum + do tego weekendy a pracuje normalnie po 8 h dziennie w pracy do tego treningi, artykuły nawet w drodze do pracy czytam i utrwalam, i czemu to pisze? Pisze bo jestem nastawiony na ciężka pracę, chce rozwijać swoja grę, grać bo uwielbiam ta grę i być coraz to lepszy.Piszę ponieważ bardzo bym chciał by ktoś zaczął ze mną współpracować, prace domowe, treningi, sesje, analizy tego potrzebuje ale niestety nie stać, mnie by za to płacić jeszcze wiec jeśli ktoś chce popracować nad fishem, i polepszyć swojego skilla trenerskiego to zapraszam:) GRAM SNG i to chciałbym cisnąć z przejściem kiedyś do mtt. Jestem zdyscyplinowany i czekam tylko na to by ktoś ze mną zaczął współpracować. Mam nadzieję że kogoś przekonam bo wiem że są osoby które lubią widzieć jak ich uczniowie łapią wiatr w skrzydła i gwarantuje ze bede solidnym uczniem:) i życzę powodzenia przy stołach pozdrawiam, i mam nadzieje ze ktoś się odezwie!. :challenge

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi

Cześć Wiktor,

skoro wszyscy tak na Ciebie mówią, to i tak się do Ciebie zwrócę :) Witam Cię serdecznie na naszym forum.

Piszesz, że chciałbyś, aby ktoś zajął się Twoim szkoleniem. A czy próbowałeś sam korzystać z naszych materiałów szkoleniowych? Na początek bez wątpienia sporo Ci to da. Poza tym, obecnie prowadzona jest Szkoła Kadetów, w której znajdziesz lekcje oraz zadania zadawane przez naszych trenerów. Jest tam również materiał do gier SnG:

-> Szkoła Kadetów - aktualizacje

Spróbuj rozwiązać zadania naszego trenera. A na pewno pomocne okażą się również materiały, które trener sam proponuje.

Powodzenia.

Odpowiedz
Cytat
VanWiktor Autor wątku
VanWiktor
Poker Player

Ok dzięki za odpowiedź, oczywiście że korzystam z artykułów ale mimo wszystko cały czas czuje niedosyt, oczywiście nie miałem na myśli opieki z miejsca, najlepszym rozwiązaniem byłoby właśnie być kadetem:) w szkole kadetów i to będzie mój cel . A przy okazji dzięki za informacje ze można robić zadania ze szkoły kadetów bo nie wiedziałem na pewno zrobię :)!

Odpowiedz
Cytat

Dla samokontroli zawsze możesz spisywać sobie te zadania w swoim blogu. W ten sposób z jednej strony łatwiej śledzić postępy, a z drugiej to samo spisanie pewnych treści zmusi Cię do chwili zastanowienia Polecam i czekam na link do Twojego bloga :)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
VanWiktor Autor wątku
VanWiktor
Poker Player

to tak na start. Fish Start

Odpowiedz
Cytat

Wpadnę, jak zaczniesz wstawiać swoje wyniki :)

Powodzenia _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat