Witam!
Zgodnie z radą dohPaz'a zakładam bloga.
Standardowo zacznę kim jestem a więc nazywam się Przemek ale od małego mówią na mnie Wiktor bo od nazwiska ksywka. Mam 21 lat mieszkam w Gdańsku z dziewczyna i pracuje. Jeżdżę wyczynowo na rolkach od 6 lat ale z powodu kontuzji powoli przestaję stopniowo. Pierwszy kontakt z pokerem miałem w liceum kiedy to spotykało się ze znajomymi 9 osób i grało turnieje 9 osobowe z wpisowym 5/10 zł chwile grałem na jakimś poker roomie play money ale za namową rodziców i masą innych zajęć jakoś się nie zainteresowałem bardziej, lecz kiedy był jakiś temat pokera to zawsze mi się oczy świeciły, zawsze coś mnie intrygowało w tym temacie chociaż nigdy nie miałem tej motywacji. Przyszedł nowy rok i wraz z 2013 chęć do pokera przyszły mocnym uderzeniem w głowę. Zajarałem się strasznie i ogarnełem artykuły i postanowłem grać. Wpłaciłem 20 dolców zrobiłem 50 grałem na początku 0,25 45 non turbo potem te dolarówki, i przez 3 miesiące tak balansowałem ze swingami z 30-60 po czym nie wiem co mnie dopadło swing lub słaba gra bo sam nie wiem jak to nazwać zjechałem do 10 przeraziłem się tiltowałem poszedłem na kesza i tam już książkowo zjechałem do czysta ale to nic
mam nauczkę.
Zakładam bloga bo chcę się rozwijać i blog będzie bardzo fajna motywacja a dzięki temu ktoś kto byłby zainteresowany będzie miał możliwość śledzić jak rozwija się fish. Domyślam się ze czeka mnie bardzo dużo pracy, jestem na to przygotowany i chcę to robić rozwijać swoją grę umiejętności, mindset , nastawienie dosłownie wszystko co ma wpływ na moja grę i tu też liczę na pomoc i wsparcie. Na dzień dzisiejszy nie mam rolla czekam do 20 kwietnia na wypłate by wpłacić 20 dolców z takim rollem zacznę nie chce więcej bo chce stopniowo zwiększać limity także na cel w tym momencie ubrałem 0,25 standardowo non turbo do 40$ a potem 90 turbo za 0,50 oczywiście ta przerwa to nie odpoczynek będę analizował gre ogladał filmy treningi video i wszystko co możliwe i postanowiłem robić zadania ze szkoły Kadetów w najbliższym czasie i kolejne wpisy to będą rozwiązane zadania . Musze także ogarnąć w pełni pokerowy język bo są zwroty których do końca nie rozumiem ale oczywiście wszystko stopniowo powoli. Mam też paru znajomych co graja na wyższym poziomie także mi pomagają za co im bardzo dziekuję:). Będę starał się na początku pisać o tym jak rozwija się mój tok myślenia podejście i nastawienie i oczywiście spoty w których nie wiem czy dobrze zagrałem czy też źle a nie profity to odkładam na 2 plan bynajmniej na początku.
Mam nadzieję że zachęciłem kogoś do odwiedzania tego blogu i raczej nie będzie to blog jednego posta bo znam siebie i wiem że wytrwam i z tej
rybki kiedyś będę ♠_smile: Pozdrawiam!.