jak długo mam czekać na telefon ? niedodzwonili sie do mnie wczoraj bo odebrała córka. Napisałem potem emaila .Cos tam odpisują ale niewiem czy wodzą za nos czy co.Podałem im godzine w ktorej bede i sie nie odezwali co mam robic?
Witaj,
nie wiem, jaką odpowiedź dostałeś na swojego maila, ale na pewno nie wodzimy nikogo za nos.
Najlepiej napisz ticket do naszego supportu z opisem tego zajścia, gdyż z poziomu forum nie możemy Ci pomóc. W tickecie możesz powołać się również owego maila.
Przepraszam za niedogodności.
Pozdrawiam,
dohpaZ
napisano mi ze nie dodzwoniono sie do mnie i zebym poprawił numer wiec wpisałem ten sam i dał godzine 10:00 czekałem na telefon z myslą ze o tej godzinie zadzwonią ale jak do tej pory nie zadzwonili. Mam cały czas weryfikacja konta ale nikt nie dzwoni niewiem może wysłać im skan dowodu osobistego czy czekać na telefon.
Witaj mrozuu.
Nie martw się - nasi pracownicy na pewno się z Tobą skontaktują w tej sprawie. Jeśli zmieniłeś numer telefonu na poprawny, na pewno otrzymasz telefon z naszego biura.
Nasz dział bezpieczeństwa nie pracuje niestety 24/7, więc ze względu na natłok spraw, nie zawsze mogą kontaktować się z Wami dokładnie o wyznaczonej godzinie, zwłaszcza, jeśli wyznaczenie godziny wygląda tak: "Proszę dzwonić teraz".
Dziękuję za cierpliwość i pozdrawiam!