Przejdź do forum
Bonus 50$ - kilka p...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Bonus 50$ - kilka pytań

14 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
693 Wyświetlenia

Witam. Mam kilka pytań odnośnie tego bonusu:

1. Założyłem konto w P*, zarejestrowałem się na PokerStrategy, zdałem quiz teraz mam wybrać gdzie chce otrzymać bonus jednak nie ma do wyboru P* co zrobić żeby mieć te 50$ ?

2. Czy jak je dostane to one są już tylko moje, nikomu nie będę musiał nic oddawać, ani żadnych sankcji nie ma ani haczyków ?

Pozdrawiam.

13 odpowiedzi
mckonski
PokerStrategist

1. na staarsy nie wezmiesz kapitaly musisz wybrac inna platforme.
2. jak ugrasz odpowiednia ilosc pktow to kasa jest twoja i mozesz ja wtedy wyplacic.

pozdro

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Aha...no to nie fajnie, czyli generalnie jak się nie ma własnego kapitału do wydania to do P* nie ma co się "pchać". A z tych które są podane, i na które można odstać bonus to która jest najlepsza ?

Dzięki za odpowiedzi.

Napisane przez bDr4g
Aha...no to nie fajnie, czyli generalnie jak się nie ma własnego kapitału do wydania to do P* nie ma co się "pchać". A z tych które są podane, i na które można odstać bonus to która jest najlepsza ?

Dzięki za odpowiedzi.

Prawdopodobnie teraz są dostępne FTP, PartyPoker i Wiliam Hill.

Jeśli chcesz grać tylko cash to PartyPoker jest fajne. Jeśli preferujesz SnG lub MTT to FTP jest porównywalne do P*

Cześć bDr4g,

obecnie kapitał startowy w wysokości 50$ otrzymasz na:
- Party Poker,
- Full Tilt Poker,
- William Hill.
- Cake Poker .

Są następujące warunki: Musisz zgromadzić w określonym czasie odpowiednią ilość punktów. Czas oraz ilość punktów są zależne od poker roomu, który wybierzesz. Powyżej dałem Ci linki do poszczególnych poker roomów, w których znajdziesz informacje na temat ilości punktów oraz koniecznego czasu.

Ze swojej strony polecałbym Full Tilt Poker, gdyż jest to jedna z największych platform pokerowych z bardzo przyjaznym i łatwym w obsłudze oprogramowaniem. Zawsze znajdziesz tam mnóstwo stolików do gry o każdej porze. Poza tym, grając na Full Tilt Poker będziesz regularnie otrzymywał od nas rakeback w wysokości 27%.

Pozdrawiam.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki za odpowiedzi. Postanowiłem zrezygnować z P*, ponieważ nie mam teraz za bardzo pieniędzy i możliwości wpłacać realną gotówkę na konto w grze, dlatego postanowiłem zacząć grę na Full Tilt Poker, całkiem przyjemnie to wszystko wygląda, a jak mówicie że dużo ludzi gra to tym lepiej, no i oczywiście bonus bez którego puki co nie mógłbym myśleć o grze na prawdę.

Dzięki za pomoc i wyjaśnienie sprawy.

Pozdrawiam.

Na pewno będziesz zadowolony z wyboru bo FTP to pokerroom który jest najbardziej porównywalny do PokerStars :) ponadto na początku zdecydowanie korzystniejsze dla Ciebie będzie 27% rakeback które oferuje FTP niż statusy na PokerStars :)

Pozdrawiam

Napisane przez PyqPyk
Na pewno będziesz zadowolony z wyboru bo FTP to pokerroom który jest najbardziej porównywalny do PokerStars :) ponadto na początku zdecydowanie korzystniejsze dla Ciebie będzie 27% rakeback które oferuje FTP niż statusy na PokerStars :)

Pozdrawiam

1. ile zajmuje przelanie kap. startowego(od zalozenia konta) na ftp
2. czy rakeback funkcjonuje od poczatku czy dopiero po uwolnieniu kap startowego

Mooris
PokerStrategist

Hej

1. Od założenia konta na PokerStrategy.com ? - To zależy od weryfikacji. Jeśli nie będziesz musiał jej przechodzić, to ok 3 dni. Jeśli natomiast będziesz musiał wysać dokumenty itd. to analogicznie dłużej.

2. Rakeback funkcjonuje od początku.

Pozdrawiam

od zalozenia konta na ftp
mam na mysli kap startowy po poprawnym rozwiazaniu quiz'u

Mooris
PokerStrategist

No to tak jak powiedziałem - zależy, czy zostaniesz poddany weryfikacji. Jeśli nie, to w przeciągu kilki dni powinny być na Twoim koncie - jeśli zostaniesz poddany weryfikacji, to analogicznie dłużej.

Pozdrawiam

dzieki za szybka i konkretna odp
pozdrawiam

Mam pytanie odnosnie tego bonusu. Jesli podalem przez pomylke login z pokerstrategy, a nie z fulltilta to nici z bonusu, mam racje? Czy da sie to jakos odkrecic? Doslownie przed paroma minutami popelnilem ten blad. Pozdro

Mooris
PokerStrategist

Witaj

Da się to naprawić. Napisz w tej sprawie ticket do supportu i opisz cały problem.

Pozdrawiam