Przejdź do forum
TigerGaming i HM2 -...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

TigerGaming i HM2 - Promocja

14 Posty
6 Użytkownicy
1 Reakcje
787 Wyświetlenia
BElluu
Poker Player

Witam,

pod koniec miesiąca chce skorzystać z promocji dzięki której za wpłatę na TigerGaming dostaje się HM2. Otóż mam do tego parę pytań:

1. W jaki sposób zweryfikujecie, że dane konto zostało założone przez użytkownika z Waszego serwisu? Z tego co zauważyłem, to link nie ma żadnego traffica i żadnego kodu przy rejestracji także nie wymagacie.
2. Co najmniej 10$ i HM2 trafia w moje ręce? Gdy wszedłem na ogólną promocję na Państwa stronie doczytałem się minimum 100$ wpłaty by otrzymać korzyści.
3. Co zrobić by moje konto zostało do Was podpięte w 101%? Ostatnio zrobiłem wszystko jak należy (William Hill Poker) lecz support odpowiedział mi, że nie założyłem konto przez traffic.
4. Po dokonanym depozycie na TigerGaming gdzie mam się zwrócić po HM2 i jak długo to trwa? W jaki sposób zostanie ono przekazane, CDkey czy podpięcie do adresu email gdyż już posiadam konto na HM2 ze względu na wersję trial.

Pozdrawiam,
BElluu

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
Marciniasty87
Poker Player

2. Co najmniej 10$ i HM2 trafia w moje ręce? Gdy wszedłem na ogólną promocję na Państwa stronie doczytałem się minimum 100$ wpłaty by otrzymać korzyści.

- wg. oferty którą ja dostałem z PS trzeba założyć konto na TigerGaming i wpłacić min. 10$
Najpierw musisz otrzymać maila z supportu PokerStartegy, że wybrali Cię do specjalnej oferty z trackerem za założenie konta na TigerGaming, jeśli nie nie otrzymałeś maila to pomimo to, że założysz konto nie dostaniesz HM2

musisz wyczekiwać takiej wiadomości:

Odpowiedz
Cytat
BElluu Autor wątku
BElluu
Poker Player

Jakbym nie otrzymał email'a to bym nie pisał ;D Czytać umiem ;]

Odpowiedz
Cytat
Marciniasty87
Poker Player

No chyba, że tak :coolface:, to w takim razie wyczyść cookies ze swojej przeglądarki (podobno przez to czasami konta się nie podpinają) i załóż konto przez link PS wpłać 10$ i czekaj na licencję do trackera, et voilà :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
BElluu Autor wątku
BElluu
Poker Player

Jak najbardziej tak zrobię, tylko chcę się dowiedzieć jak to na pewno działa bo w linku z PokerStrategy do Tiger nie widzę, żeby był tam jakiś traffic w linku czy coś ;D A nie ukrywam, że zakładam konto na tym poker roomie tylko dla trackera ;D

Odpowiedz
Cytat
Marciniasty87
Poker Player

wystarczy tylko założyć konto przez PS i to wystarczy

jeśli zakładasz konto tylko dla trackera i nie będziesz tam grał to wiedz, że minimalna wypłata to 25$

Odpowiedz
Cytat
BElluu Autor wątku
BElluu
Poker Player

Tylko dla trackera ale jak już wpakuję tam te kilka $$ to nimi poobracam ;D

Czekam jeszcze na odp dotyczącą ostatniego pytania, ale to już raczej odpowie mi administracja. Dzięki Marciniasty87 za wszelakie informacje ;]

Odpowiedz
Cytat
mazdar1
PokerStrategist

dostaniesz serial HM2 na maila

Odpowiedz
Cytat
kovadelko
Oldschool Grinder

ile czekaliście na HM2 po wyslaniu ticketa z wyborem nagrody?

Odpowiedz
Cytat
BElluu Autor wątku
BElluu
Poker Player

Ticket do supportu musze wysłać czy przychodzi z automatu oraz ile się czeka?:)

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012
PokerStrategist

Napisane przez kovadelko
ile czekaliście na HM2 po wyslaniu ticketa z wyborem nagrody?

Do południa wysłałem ticket z wyborem nagrody oraz moimi danymi do konta PT4 (login, numer klienta). W ciągu godziny dostałem odpowiedź, że dane zostały przekazane do PT. Następnego dnia dostałem maila od PT z danymi licencji.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012
PokerStrategist

Napisane przez BElluu
Ticket do supportu musze wysłać czy przychodzi z automatu oraz ile się czeka?:)

Teoretycznie powinien przyjść z automatu jak spłyną dane od TigerGaming. Jeżeli pojawiły Ci się punkty naliczone z TigerGaming a ticket nie przychodzi, możesz przejąć inicjatywę i napisać ticketa lub zapostować w tym wątku:
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=425027

Odpowiedz
Cytat
wazyl150
PokerStrategist

Kovadelko, kilka dni to zajelo. Nie ma chyba zadnych ram czasowych na to. Wszystko hula, ja wybralem PT4 small stakes. Pozniej w ktoryms ticket napisali, ze jesli dodatkowo wplace jakas kwote, zdaje sie ze na bet365, to dostane full licencje. Jednak z tego juz nie korzystalem.

Odpowiedz
Cytat
kovadelko
Oldschool Grinder

no ja wlasnie wybrałem full licencje i czekam od wtorku

Odpowiedz
Cytat