Kto ci powiedzial ze nie wyplacaja kasy z TAF ?
Cześć mazaq,
jestem i zaglądam. Problem w tym, że jeśli chodzi o wypłaty pieniędzy za poleconych, to my, jako admini, nie jesteśmy w stanie za dużo zrobić. Rozmawiałem już kilkanaście razy z naszym supportem, ale w naszym systemie twoja wypłata jest oznaczona jako "paid".
i jak dostałeś tą kase wyjasniło się? to co jednak są problemy z wypłatami za poleconych?
zlecał ktoś ostanio i dostał ? ile czekaliście i na co zlecacie na titana? bez obrotu wypłacacie?
bardzo bym nie chciał , żeby mnie coś takiego spotkało jak mazaqa
Z 2h temu zleciłem wypłatę z TAF na Titana. Mam nadzieję, że bez problemu i bez obrotu wypłacę kasę, bo na czarną godzinę trzymałem, która właśnie nadeszłą
daj znać po ilu ci dojdzie i czy bez obrotu ci wypłacili bo też nie długo będe zlecał
Ja w zeszłym miesiącu wypłacałem na Titan Poker. Czekałem równe 14 dni, trochę pograłem (14 Strategy Points) i wypłaciłem bez problemu. Czyli generalnie obracać niczym nie trzeba.
tomex111 napisał
i jak dostałeś tą kase wyjasniło się? to co jednak są problemy z wypłatami za poleconych?zlecał ktoś ostanio i dostał ? ile czekaliście i na co zlecacie na titana? bez obrotu wypłacacie?
bardzo bym nie chciał , żeby mnie coś takiego spotkało jak mazaqa
Kasy do dziś nie dostałem
zleciłem na titana jak dojdzie dam znać
można zlecać dwie wypłaty na raz lub więcej?
sorka , że post pod postem , ale dostałem sianko za poleconych na titana czekałem na jedna wypłatke 50$ 11 dni , a druga 50$ zlecałem wczoraj wieczorem , obie dzis doszły
mazaq napisał
fajnie masz![]()
ja też dostałem kilka wypłat w tym miesiącu... widać tylko ciebie nie lubią ♠_p:
zleciłem przedwczoraj na titana, a wczoraj juz kasa doszła, także czekałem zaledwie jeden dzień
polecam zlecać na titana za poleconych
sorka ze post pod postem, ale nikt nie pisze widze w tym temacie
dostał ktos ostanio kase za poleconych?
bo czekam juz dość długo coś koło 10 dni
Ja czekam od 01.08.
Pisałem do supportu i dostałem info że mają dużo roboty i mogą być opóźnienia.
Ile tak średnio się czeka na wypłatę na Titan-a , to moja pierwsza więc nie jestem rozeznany?
Witam
Mam pytanie, uzbierałem kilka dolarów w taf i chciałbym je wypłacić, ale mam problem - nie da się ♠_cry:
W ogóle czy to tak ma wyglądać?:

kiedyś w tej rozwijanej liście były: Titan, PP, i bodajże Mansion, a teraz nie ma nic, o co chodzi?
//z zaznaczonymi kwadratami jest tak samo