Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] TAF - pytania.

159 Posty
42 Użytkownicy
0 Reakcje
13.7 K Wyświetlenia

Uuuu, dawno tutaj nie zaglądałem. Szczegóły wysłałem ci na maila.

Pozdrawiam

mazaq Autor wątku
mazaq
PokerStrategist

Nic nie dostałem :f_rolleyes:

mazaq Autor wątku
mazaq
PokerStrategist

simoo, to na pewno Ty zabrałeś te pieniądze :evil:

mazaq Autor wątku
mazaq
PokerStrategist
forrestmj79
Oldschool Grinder

Ostatnio są straszne obsunięcia za poleconyh z TAF. Ja na kasę na Party czekałem 10 dni. Masakra

mazaq Autor wątku
mazaq
PokerStrategist

czuje się olewany :f_zZz:

Anty
Oldschool Grinder

Ostatnio są straszne obsunięcia za poleconyh z TAF. Ja na kasę na Party czekałem 10 dni. Masakra

no straszne, spójrz na mazaq'a :D
Aż zaczynam żałować, że zleciłem wypłatę na mansion ;(

Nie moja sprawa, a raczej i moja, bo mnie bardzo irytuje nie kompetencja X(
Co to w ogóle jest ?( Co to znaczy, że przez ponad miesiąc nie można ustalić gdzie podziała się kasa.

Przecież to jest banalny problem. Są logi i jest osoba odpowiedzialna za przesyłanie pieniędzy. Daje potwierdzenie, że przesłała mansionowi i problem rozwiązany. To nie jest taki przypadek lub zbieg okoliczności że coś ginie nie wiadomo gdzie.
Tu nie ma możliwości żeby coś zginęło chyba że celowo albo nieświadomie została wykonana źle czynności. Ale do tego żadna strona się nie przyznaje.

Jeśli to wina mansion'a to mają duży minus i przestanę na tej platformie grać pomimo że leży i czeka tam na mnie 200$ bonus a mój bankroll rośnie _tongue:

A tak a propo, mazaq'owi należy się rekompensata a PS powinno dalej gryźć się z mansion'em w tej sprawie pomijając już mazaq'a. Skoro PS twierdzi, że kase wysłało do Mansion, to może niech PS mazaq'owi zwróci na konto te 95$, a tą wysłaną do mansiona niech PS zażąda z powrotem.

W pewnych momentach przestaję wierzyć w support, udziela informacji które raczej są znane wszystkim, a problemów nie rozwiązują bo to niech ich działka. Przesył informacji jest fatalny, długi czas oczekiwania, jeden problem za każdym razem trafia do innych osób i ciągnie się to w nieskończoność, jeden problem = jedna osoba która odpowiada za niego od początku do końca.

Dla przykładu, włamano mi się kiedyś na moneybookers. Przelano pieniądze na platformę, która nie wymagała potwierdzenia tożsamości. Operacje oszusta trwały 4 minuty!!! przeprał kasę w przeciagu niecałej godziny (przegral u innych osob lub osoby).
Jak się zorientowałem że kasy nie ma, doszedłem gdzie popłynęła, zainstalowałem platformę, zmieniłem hasło, poinformowałem support moneybookers. Wszystko w godzinę czasu.

Po 2 dniach dostaję odpowiedź ze MB skontaktowało się z tą platformą i niestety pieniędzy nie da się zablokować bo ich już nie ma. Normalnie ZAŁOŚĆ I ZAŁAMKA. wiem ze ich nie ma, porządny support by sprawdził u kogo ten typ przegrał kasę, sprawdził jego tożsamość i odpowiednio ukarał.
Bo nikt mi nie wmówi że koleś kradnie 270$ tylko po to że ma hobby grać w pokera i jest hazardzistą i przegrywa kasę w godzinę :/ Przegrał prawdopodobnie u kumpla którego konto było zweryfikowane i sobie wypłacili :/

mazaq Autor wątku
mazaq
PokerStrategist
mazaq Autor wątku
mazaq
PokerStrategist

A ja sie denerwuje, ze po 5 dniach jeszcze mi kasa z TaFu nie przyszla... ^^ :f_pleased:

mazaq Autor wątku
mazaq
PokerStrategist

_evil:

kaczuba
Oldschool Grinder

_confused:simoo :f_confused:
_confused:Sam _confused:

murkins
Elite Grinder

Simoo jak przekroczę 1000 ludzików zapisanych pode mnie którzy dostali kapitał dostanę jakiegoś dodatkowego bonusa ??? _p:

Lukasus
Elite Grinder

murkins napisał
Simoo jak przekroczę 1000 ludzików zapisanych pode mnie którzy dostali kapitał dostanę jakiegoś dodatkowego bonusa ??? _p:

No jasne !!
Przestaną Ci wypłacać kasę za kolejnych =)

mazaq Autor wątku
mazaq
PokerStrategist

Siema mazaq,

po raz kolejny proszę o odpowiedź na mojego maila. Albo podaj mi nr. gg albo skypa.

Pozdrawiam

kaczuba
Oldschool Grinder

Ty murkins dostaniesz ludzika jak będziesz miał więcej zapisanych niż simoo postów. :D

mazaq Autor wątku
mazaq
PokerStrategist
mazaq Autor wątku
mazaq
PokerStrategist

marzec,kwiecień,maj,czerwiec, li... :evil: :evil: :f_cool:

mazaq Autor wątku
mazaq
PokerStrategist

raz dwa trzy :f_ugly: