Witam,
mam pyatnie czy jezeli juz gram w jakis pokerroomie to moge go przypisac do PS?
Witam,
mam pyatnie czy jezeli juz gram w jakis pokerroomie to moge go przypisac do PS?
Hey !
Wszystko zależy jaki jest to pokerroom. W tym przypadku musisz po prostu napisać do supportu Twojego poker roomu i zapytać czy istnieje taka możliwość.
Z tego co wiem to do PokerStras się nie da ale u innych nie ma chyba takiego problemu.
Pozdrawiam
Napisane przez kutossy
Witam,mam pyatnie czy jezeli juz gram w jakis pokerroomie to moge go przypisac do PS?
Witaj
Wszystko zależy od tego, o jaki room chodzi.
Na niektórych nie jesteśmy w stanie przepisać Twojego konta, na innych bywa różnie.
Roomy na których możesz starać się o przeniesienie konta wypisałem Ci poniżej
Masz konto na prawdziwe pieniądze na Everest Poker ?
Jeżeli posiadasz konto typu .COM, lecz jeszcze nie dokonałeś wpłaty i konto takie nie zostało utworzone poprzez inny program partnerski, możesz nawiązać kontakt z obsługą klienta na Everest Poker i zapytać, czy Twoje konto może zostać przypisane do PokerStrategy.com.
Jeżeli posiadasz konto na play money, możesz utworzyć nowe konto na prawdziwe pieniądze na Everest Poker poprzez PokerStrategy.
Posiadasz już konto na prawdziwe pieniądze na Poker Heaven?
W takim wypadku powinieneś skontaktować się z naszym biurem obsługi klienta.
Posiadasz już konto na prawdziwe pieniądze na Unibet?
Jeżeli posiadasz juz konto na prawdziwe pieniądze na Unibet i chcesz je podpiąć do PokerStrategy.com, uprzejmie prosimy o napisanie ticketu z nazwą Twojego konta na Unibet do naszego działu obsługi klienta.
My prześlemy Twoje konto do Unibetu i oni zdecydują indywidualnie w każdym przypadku o podpięciu (lub nie) konta. Nie mamy niestety wpływu na decyzję.
Posiadasz już konto na prawdziwe pieniądze na InterPoker?
Posiadasz już konto na InterPoker, lecz pomimo tego chcesz korzystać ze wszystkich przywilejów i promocji organizowanych przez PokerStrategy? Jeżeli posiadasz konto na play money oraz Twoje konto nie zostało utworzone przez program partnerski, to możesz bez problemów otworzyć nowe konto na InterPoker.
Twoje dane mogą być identyczne, jak na starym koncie, lecz potrzebujesz nowego adresu mailowego.
Masz konto na prawdziwe pieniądze na Betfair?
Jeżeli chciałbyś przepisać istniejące konto do PokerStrategy, napisz ticket do naszej obsługi klienta, w którym podasz Twoją nazwę użytkownika na Betfair. Twoją prośbę przekażemy do Betfair. W niektórych przypadkach zostanie podjęta decyzja o przepisaniu konta do PokerStrategy - niestety, my nie mamy na to żadnego wpływu.
Pozdrawiam