Witam
zainstalowalem kiedys pokerstars nie wiedzac jeszcze o pokerstartegy. Czy jest mozliwosc przypisania go do pokerstrategy ??
Z tego co wiem, to jak prze zakładaniu konta nie przypisałeś, to się nie da. Też musiałem zrezygnować z pokerstarsa. Chwilkę trwało zanim oko przystosowało się do nowej oprawy graficznej...
Witam
Jeżeli tylko zainstalowałeś PokerStars i nie utworzyłeś konta, to nie ma najmniejszych przeszkód. Po prostu postępuj zgodnie z instrukcją. Jeżeli jednak założyłeś tam konto, to niestety nie ma takiej możliwości, aby je przypisać. Polecam wybranie innego PokerRoomu z naszej oferty
Pozdrawiam
Czy mój brat również może założyć konto na pokerstars czy przysługuje tylko jedno konto na gospodarstwo domowe ? Chciałbym się również dowiedzieć jak to wygląda na innych roomach.
Owszem, brat może założyć tam również konto. Nie możecie jednak stosować wpłat z tego samego źródła, czyli z tego samego konta moneybookers, netellera, karty itp. Nie będziecie też mogli grać w tym samym czasie przy tym samym stoliku, nie wiem jak to jest z turniejami.
No i brat musi być pełnoletni.
Gdy brat będzie się rejestrował nie zapomnij, aby skorzystał z twojego reflinka i zarejestrował się również na pokerstrategy (a właściwie najpierw na pokerstrategy), dostaniesz za niego pieniądze z programu TAF.
Jeżeli mieszkacie jeszcze razem i korzystacie z tego samego łącza to warto napisać do supportu PokerStars i poinformować go o tym.
Pozdrawiam
Jeżeli konto nie było zakładane przez pokerstrategy nie można więc z niego dostawać strategypoints? Nawet jeżeli wpisało się jego id w profilu?
Niestety ale nie, konto musi być przypisane do PokerStrategy jeżeli nie jest to na pewno nie będziesz otrzymywał SP. Jednak zawsze mamy jakąś alternatywę jak wybranie innej platformy pokerowej.
Pozdrawiam
a nie można usunąć pstars,wyczyścić cookies i pobrać od was aby przypisać konto???????????
Napisane przez tammking
a nie można usunąć pstars,wyczyścić cookies i pobrać od was aby przypisać konto???????????
Niestety nie ma takiej możliwości. Konta raz utworzonego nie da się już przypisać.
a ja mam takie pytanie
Mozna przypisac konto na P* tak zeby naliczalo punkty. Zaznacze, ze mam juz tam zalozone konto i jakies tam $$$, natomiast nigdy nie byla dokonywana zadna wplata (transakcja) ???? Prosze odpowiedz. pozdro
Napisane przez likaon33
a ja mam takie pytanie![]()
Mozna przypisac konto na P* tak zeby naliczalo punkty. Zaznacze, ze mam juz tam zalozone konto i jakies tam $$$, natomiast nigdy nie byla dokonywana zadna wplata (transakcja) ???? Prosze odpowiedz. pozdro
Witam,
niestety nie ma takiej możliwości. Podczas zakładania konta nie wpisałeś kodu PokerStrategy, więc teraz już tego nie zrobisz, nawet jeśli nie wpłacałeś tam żadnych środków pieniężnych.
Pozdrawiam
Jedna szansa to spróbować zlikwidować swoje stare konto na PS i założyć od nowa,. przez nasza stronę. W tym celu musiałbyś skontaktować się z supportem, ale skoro masz tam $$$, to prawdopodobnie będzie z tym problem.
Konta na P* niestety nie da się już dopisać.
Pozdrawiam.