Przejdź do forum
Staking (Problem mi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Staking (Problem mindsetowy)

2 Posty
2 Użytkownicy
1 Reakcje
429 Wyświetlenia
czerek1
Oldschool Grinder

Witam, mam pewien problem. Wydaje mi się , że to raczej problem mindsetowy. Mianowicie dostałem propozycje stakingu ( nie chce wymieniac tutaj stajni ) 180 i 90 (2.5$ i 5$) . Rozliczenie 50/50 po osiagnieciu profitu powyżej x dolarów. I tutaj właśnie nie wiem co robić. Z jednej strony wiem, że jest to duża szansa na poprawienie gry, mam ogromną ochotę w to wejść , wiem także że wyrobie minimalne założenia z ilością gier/msc, ale jakoś mam dziwne uprzedzenie, że mógłbym ciągle bustować rolla i miałbym problem z oddaniem gotówki (wtf? nie wiem czemu tak w ogole do tego podchodzę) Proszę o jakieś rady, czy dobre słowa żebym mógł łatwiej podjąc decyzję. Aaaa zapomniałem dodać, że w grę wchodzi okres czasu 18msc.

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
xDUSZEK
Elite Grinder

Staking na x miesięcy? Bardzo słaba opcja ze strony stajni, powinni robić od ilości gierek to daje motywacje, żeby więcej grać, szybciej skończyć i być zarobiony. To Ty musisz podjąć te decyzje, jeżeli masz skilla a nie masz rolla to staking spadł jak z nieba, ale jeżeli masz odpowiedni brm, rolla i skilla to nie widziałbym takiej potrzeby, żeby w to wchodzić (chyba, że to jakiś staking + coach to zmienia postać rzeczy)

Odpowiedz
Cytat