Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

brak zmiany statusu

10 Posty
5 Użytkownicy
1 Reakcje
696 Wyświetlenia
PozeraczSwiatow
Legacy Member

Witam,
Zarejestrowałem się 21/05/2016. Połączyłem swoje konto z partypoker.
Niby miałem dostać 10 usd ale nic nie dostałem. Na party wyskakuje mi tylko że mogę wpłacić kasę z bonusem ps30.
Status na brązowy też nie został zmieniony (najbardziej mi na tym zależy).
Nie wiem czy zrobiłem coś źle czy o co chodzi.
Proszę o pomoc.

ok Wybierz następny krok (Darmowa gotówka na grę w pokera)
nie Wybierz swój poker room
nie Uzupełnij swoje dane

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
smoku
PokerStrategist

Hej PozeraczSwiatow.

Konto na Party Poker założyłeś z naszego linka? Jeśli zrobiłeś to przed rejestracją na naszym portalu, to nie ma możliwości połączenia. Pozostaje wybór innego poker roomu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
PozeraczSwiatow Autor wątku
PozeraczSwiatow
Legacy Member

Założyłem z Waszego linku konto na partypoker po rejstracji konta u Was.

Odpowiedz
Cytat
Pegi21
PokerStrategist

robiłeś depo na party? bo tam musisz to zrobić w celu aktywacji konta

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

PozeraczSwiatow, musisz uzupełnić dane w profilu. Jeżeli zarejestrowałeś się poprawnie i podałeś nam dobrą nazwę użytkownika, to darmowe pieniądze powinny trafić na Twoje konto.

Po wypełnieniu powyższych kroków, powienieneś zobaczyć następującą wiadomość:

Wszystkie twoje dane zostały zaakceptowane przez nasz zespół. W ciągu następnych 48 godzin możesz spodziewać się pierwszej raty darmowej gotówki na koncie. Gdy pieniądze zostaną już przekazane, będziesz mógł zacząć grę na jednym z naszych partnerskich poker roomów. Życzymy ci samych sukcesów w pokerowej karierze.

Daj znać, czy sobie poradziłeś.

Odpowiedz
Cytat
PozeraczSwiatow
Legacy Member

Napisane przez Marta
PozeraczSwiatow, musisz uzupełnić dane w profilu. Jeżeli zarejestrowałeś się poprawnie i podałeś nam dobrą nazwę użytkownika, to darmowe pieniądze powinny trafić na Twoje konto.

Po wypełnieniu powyższych kroków, powienieneś zobaczyć następującą wiadomość:

Wszystkie twoje dane zostały zaakceptowane przez nasz zespół. W ciągu następnych 48 godzin możesz spodziewać się pierwszej raty darmowej gotówki na koncie. Gdy pieniądze zostaną już przekazane, będziesz mógł zacząć grę na jednym z naszych partnerskich poker roomów. Życzymy ci samych sukcesów w pokerowej karierze.

Daj znać, czy sobie poradziłeś.

Dane uzupełniłem.
Pytanie czy na partypoker konieczny jest depozyt ?
Możliwe ze podałem wam nazwę użytkownika bez uwzględnia wielkich znaków. Ma to znaczenie ? Jeżeli tak czy można to naprawić ??

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Możesz zaktualizować nazwę użytkownika na tej stronie (wielkość znaków ma znaczenie).

Nie musisz składać depozytu, jeżeli to jest Twoje pierwsze konto na partypoker i zostało założone zgodnie z instrukcjami na naszej stronie. Zgodnie z informacją widoczną na stronie:

Jeśli zdecydujesz się na grę na partypoker, natychmiast otrzymasz 10 $ darmowej gotówki. Depozyt nie jest tutaj wymagany.

Aby zatrzymać pieniądze, musisz ugrać 10 PartyPoints w ciagu 14 dni.

Jeśli zdecydujesz się na wpłatę co najmniej 10 $, otrzymasz od partypoker bonus od pierwszego depozytu 100% aż do 500 $.

Po zaktualizowaniu danych, napisz do naszego supportu i upewnij się, że transfer został rozpoczęty. Support znajdziesz tutaj na dole strony ("Stwórz nowy ticket")

Odpowiedz
Cytat
PozeraczSwiatow
Legacy Member

Napisane przez Marta
Możesz zaktualizować nazwę użytkownika na tej stronie (wielkość znaków ma znaczenie).

Nie musisz składać depozytu, jeżeli to jest Twoje pierwsze konto na partypoker i zostało założone zgodnie z instrukcjami na naszej stronie. Zgodnie z informacją widoczną na stronie:

Jeśli zdecydujesz się na grę na partypoker, natychmiast otrzymasz 10 $ darmowej gotówki. Depozyt nie jest tutaj wymagany.

Aby zatrzymać pieniądze, musisz ugrać 10 PartyPoints w ciagu 14 dni.

Jeśli zdecydujesz się na wpłatę co najmniej 10 $, otrzymasz od partypoker bonus od pierwszego depozytu 100% aż do 500 $.

Po zaktualizowaniu danych, napisz do naszego supportu i upewnij się, że transfer został rozpoczęty. Support znajdziesz tutaj na dole strony ("Stwórz nowy ticket")

Marto,
dziękuje ci bardzo za pomoc.
Wszystko zrobiłem jak pisałaś i jest ok. Gotówka w drodze.
Pytanie moje kiedy zostanie zmieniony status na brąz ??

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Nie ma za co :)
Na moje oko, już jesteś brązowy!

Odpowiedz
Cytat
PozeraczSwiatow
Legacy Member