Hej,
Czy jest wciąż możliwa sprzedaż play money z p* ? znalazłem parę stron, które posrednicza, jednak brak aktualizacji itp daje do myślenia
ktoś z Was wie jak to teraz wygląda?
Pozdr.
Hej,
Czy jest wciąż możliwa sprzedaż play money z p* ? znalazłem parę stron, które posrednicza, jednak brak aktualizacji itp daje do myślenia
ktoś z Was wie jak to teraz wygląda?
Pozdr.
mam wrażenie , że już raczej nic nie zarobisz skoro P* wprowadziło sprzedaż play money na swojej stronie
Myślę, ze wystarczyłaby konkurencyjna cena
tylko nie wiem, czy da się przesyłać duże ilości innym graczom, bo gdzieś tam śmigał mi njus, o rzekomym upierdoleniu owej funkcji.
Witaj chr2RNMD,
Trochę inaczej odpowiem na Twoje pytanie.
Co byś zrobił gdybyś miał sklep spożywczy, a inna osoba wpadła na sposób zarobienia sobie sprzedając własne produkty w Twoim sklepie (te same produkty). Do tego robiłaby to po konkurencyjnej cenie, bo nie musi płacić np. za prąd w sklepie.
Moim zdaniem nie byłbyś zadowolony z tego powodu i starałbyś się daną osobę wyrzucić ♠_wink:
Z tego powodu sprzedaż play money nie jest dozwolona na PokerStars i strony, które kiedyś skupowały żetony przestały działać.
Chciałbym także zwrócić uwagę na fakt, że to co nie jest dozwolone na PokerStars nie jest także dozwolone na PokerStrategy.com.
Pozdrawiam.
Metafora fajna, ale trochę nietrafiona. Zdaje się, ze najpierw był targ, na którym ludzie chcący trochę zarobić sprzedawali za półdarmo, a potem przyszedł wielki monopolista, plac wykupił , stragany podpalił, opatentował dobra i zabronił ich sprzedaży
Ale rozumiem, nie wolno to nie wolno. Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam.