Witam!
Czy granie sit'n'go się opłaca ? Jestem w trakcie budowania bankrolla i gram duzo sit'n'go za 0.10$ jako iż na cash game mi wogle nie idzie
I teraz tak grając na sit'n'go zauważyłem, że szybko łapie się shortstacka. Aczkolwiek, gdy grałem MTT stacka budowało mi się z łatwością jednak MTT za 0.11$ nie jest cały czas tylko co 3-5godzin, a jednak chciałbym już coś zbudować w moim bankrollu. I teraz moje pytanie jak Wy gracie ? Czy łączycie sit'n'go z MTT czy trzymacie się tylko jednego z tych rodzajów ?
Dzięki za fajne odpowiedzi!
Pozdrawiam!
Witam!
SnG wielostolikowe i MTT mają wiele wspólnych cech. Podejrzewam, że gry o których mówisz to SnG za $0.10 360os. Jest ono w formacie turbo, więc wysokość blindów rośnie dużo szybciej niż w regularnych turniejach. To co z czym warto mieszać to już kwestia indywidualna. Na początek radziłbym jednak grać jeden rodzaj gier, potem spróbować innego. Na początek najlepiej zostać przy SnG, gdyż MTT wymaga już nieco znajomości pokera. Z kolei SnG za 10c to świetny sposób na zbudowanie bankrolla.
Pozdrawiam,
Pomarancza
Napisane przez Pomarancza
Witam!SnG wielostolikowe i MTT mają wiele wspólnych cech. Podejrzewam, że gry o których mówisz to SnG za $0.10 360os. Jest ono w formacie turbo, więc wysokość blindów rośnie dużo szybciej niż w regularnych turniejach. To co z czym warto mieszać to już kwestia indywidualna. Na początek radziłbym jednak grać jeden rodzaj gier, potem spróbować innego. Na początek najlepiej zostać przy SnG, gdyż MTT wymaga już nieco znajomości pokera. Z kolei SnG za 10c to świetny sposób na zbudowanie bankrolla.
Pozdrawiam,
Pomarancza
Odpowiedż mnie satysfakcjonuje! Dzięki wielkie! Tego oczekiwałem
Pozdrawiam!