Witam,
W sobotę 11 stycznia br. założyłem konto na PokerStars przez link z PS. Wszystko zostało wprowadzone jak należy(zaznaczone information sharing). Dostałem od P* bonus FREE20 i wszystko by się zgadzało, jednak nie otrzymuje StrategyPoints mimo codziennego grania. Na polska.pokerstrategy.com w moim koncie nadal nie widnieje informacja o żadnych punktach z P*. Wygląda jakby konto nie było podpięte pod pokerstrategy. Co jest problemem ?
Witaj AdiAFC,
Jeśli było to Twoje pierwsze konto na PokerStars i podczas rejestracji zastosowałeś się do naszej instrukcji to prawdopodobnie podałeś złą nazwę użytkownika do naszego systemu. Możesz ją zamienić na tej stronie: Twój profil.
Jeśli jednak podałeś poprawną nazwę użytkownika to musisz niestety poczekać, bo prawdopodobnie Twoje konto jest teraz weryfikowane przez PokerStars.
Pozdrawiam.
Nadal nie nalicza mi StrategyPoints. Co robić ? Z kim się kontaktować ? Z supportem P* ?
Hej,
Jeśli nie jesteś pewny czy Twoje konto na PokerStars jest powiązane z PokerStrategy.com to możesz dowiedzieć się tego od supportu PokerStars.
Pozdrawiam.
Witaj SooNicee,
Niestety nie. Opcja wymiany informacji może być dostępna jednak konto może nie być powiązane z PokerStrategy.com.
Pozdrawiam.
Napisane przez Skibcio
Witaj SooNicee,Niestety nie. Opcja wymiany informacji może być dostępna jednak konto może nie być powiązane z PokerStrategy.com.
Pozdrawiam.
Trochę źle sformułowałem swój post. Chodziło mi o to, że od supportu dostałem taką samą informację jeżeli jest zakładka "Wymiana informacji" Twoje konto jest powiązane z pokerstrategy, trafiłem na kogoś z supportu, kto ma małą wiedzę
?
Napisałem do nich wczoraj. Czekam na odpowiedź. Wymiana informacji jest. Zobaczymy co odpiszą
Jeśli coś jest w 99% przypadków prawdą to często można otrzymać odpowiedź, że coś jest na 100% prawdą. Problem jest także tego typu, że wielu pracowników supportu ma dużą wiedzę na temat promocji na swojej platformie, jednak w odniesieniu do partnerów biznesowych (np. PokerStrategy.com) czasem tak dobrze to nie wygląda i niestety można otrzymać błędną odpowiedź