Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Room do SnG?

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
635 Wyświetlenia
aldon7
Elite Grinder

eloszka.

wiem ze moze sie watek troszke dublowac z powyzszym, ale to dosyc wazne dla mnie.

Moze mi ktos podpowiedziec jaki room bedzie najlepszy dla SnG?
gram na Party ale tu Sity za minimalna kase sa tylko turbo, a jak dla mnie turbo to troszke pseudo gra. Graja goscie non stop olki z jakimis 72 o i im dochodza kolory, fulle ah szkoda gadac. ( az sie zdenerwowalem :) )
Moglby ktos mi polecic jakis room z sitami na ktorych mozna bez tego turbo zbudowac bankroll?

5 odpowiedzi
psychonauta
Oldschool Grinder

:facepalm:
Ile razy jeszcze ktos zalozy podobny temat?

Sng oplaca sie grac glownie na PokeStars i FullTiltPoker tam jest najwiekszy ruch na tych grach i duzy wybor turnieji. To bylo mowione stokroc razy.

Szuwarek
PokerStrategist

A jeżeli grasz na niskich stawkach to na każdym roomie trafisz gosci co nna pierwszym poziomie blinów rzucą AI z J2 off..... ot taki urok mikrostawek :D

Szuwar (walczący z mikro ;) )

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witaj.

Sporą ofertę SNG non turbo posiada FullTiltPoker, a także PokerStars i są to dwa największe roomy, aczkolwiek na praktycznie każdym innym znajdziesz coś dla siebie.

Graja goscie non stop olki z jakimis 72 o i im dochodza kolory, fulle ah szkoda gadac.

To ja na Twoim miejscu bym tam został, wolisz, żeby wchodzili all in z 72o czy z AA? ;)

Pozdrawiam.

Maciass0
PokerStrategist

Napisane przez psychonauta
Sng oplaca sie grac glownie na PokeStars i FullTiltPoker tam jest najwiekszy ruch na tych grach i duzy wybor turnieji

[treść edytowana]

Polecam P* jeśli chodzi o 9man STT a MTSNG na FTP chociaż nie ma tam 180man.

//spam - mooris

psychonauta
Oldschool Grinder

//spam - mooris