Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Platformy pokerowe

22 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
2,247 Wyświetlenia
tskuter
PokerStrategist

Cześć,
pytanie następującej treści mnie nurtuje: czy jest możliwość zamknięcia konta na jakimkolwiek roomie i ponowne jego otwarcie, jednocześnie przypisanie go pod forum PS???
Interesuje mnie każdy room. Konto na te same dane po tym jak na pierwotnym koncie grałem już na prawdziwe pieniądze.
Pzdr

21 odpowiedzi
dragoste
PokerStrategist

Nie. Nie słyszałem o żadnym roomie, gdzie byłoby to możliwe. Zwykle zamknięcie konta skutkuje brakiem możliwości ponownego otwarcia go w przyszłości.

hapotam
Legacy Member

Potwierdzam, przy próbie zamknięcia konta support skontaktuje się z Tobą w celu uzyskania pewności, że tego chcesz i poinformuje Cię, że nie będziesz mógł się ponownie zarejestrować.

Napisane przez dragoste
Nie. Nie słyszałem o żadnym roomie, gdzie byłoby to możliwe. Zwykle zamknięcie konta skutkuje brakiem możliwości ponownego otwarcia go w przyszłości.

potwierdzam

Hej tskuter,

moi przedmówcy już udzielili Ci odpowiedzi. Najwyżej możesz na niektórych roomach zamrozić konto, ale nie można go zamknąć. Natomiast nie opłaca się zakładanie drugiego konta na te same dane, gdyż może to spowodować dożywotnie zablokowanie obu kont.

Pozdrawiam,
dohpaZ

Na PP nie ma problemu z zamknięciem konta i założeniem nowego na te same dane.

Mooris
PokerStrategist

Napisane przez Oliganti
Na PP nie ma problemu z zamknięciem konta i założeniem nowego na te same dane.

Nie słyszałem o takim przypadku i generalnie nie polecam takich praktyk. Jak już dohpaZ napisał, należy się wtedy liczyć z zablokowaniem obu kont.

Jeśli już chce się coś "kombinować", to polecam napisać do supportu danego roomu i poprosić ich o zgodę.

Pozdrawiam

emomaniac
Oldschool Grinder

Na PP rzeczywiście istniała kiedyś możliwość zamknięcia starego konta jeśli było co najmniej 6 miesięcy nieaktywne.
Potem można było założyć nowe powiązane z nowym affiliate (np PS).
Sam tak kiedyś zrobiłem i nie było żadnego problemu.
Nie wiem jak jest teraz - trzeba pewnie pytać ich supportu.

golfu
PokerStrategist

Ja na pokerstars kiedyś założyłem drugie konto. Jak się dowiedziałem, że to nielegalne to zgłosiłem to do supportu i mi grzecznie napisali, że tak nie wolno. Po czym zamknęli 1 konto, przelali środki na drugie i jest gitarka:) Z tego co słyszałem to np takie FTP sie nie patyczkuje tylko jest BAN i do widzenia.

Urbi23
Oldschool Grinder

Napisane przez golfu
Ja na pokerstars kiedyś założyłem drugie konto. Jak się dowiedziałem, że to nielegalne to zgłosiłem to do supportu i mi grzecznie napisali, że tak nie wolno. Po czym zamknęli 1 konto, przelali środki na drugie i jest gitarka:) Z tego co słyszałem to np takie FTP sie nie patyczkuje tylko jest BAN i do widzenia.

W takich wypadkach PokerStars zamyka drugie konto, musiałeś mieć więc albo sporo szczęścia, albo coś im sie pomyliło . W każdym razie, nie polecam takiego postępowania

Pozdrawiam

tskuter Autor wątku
tskuter
PokerStrategist

Forumowicze nie ma co kombinować i otwierać multikont ilość różną na siebie,dziadka,siostre czy św.Mikołaja:) Jeśli chodzi o PP to problemu nie ma bo przypisane pod PS, tylko ciężko mi się przekonać do softu.
FTP rzeczywiście się nie patyczkuje, sam musiałem gęsto się tłumaczyć z drugiego konta, by mi kasy nie zabrali(zapomniałem o pierwszym koncie i grałem na nowo założonym, oczywiście na te same dane).

Teraz męczę się na OnGame przypisanym do PS.

Gdyby tak można było narodzić się na nowo jako pokerzysta:)

Temat uważam za zamknięty i wyczerpany. Dziękuje wszystkim za wypowiedzi.

Tzn. jest kilka roomów, na których jest to możliwe:

1. EuroPoker:

Jeśli twoje konto nie jest przypisane do żadnego affiliate'a, to wolno ci założyć nowe konto przez PokerStrategy.com

2. Betfair

Tutaj nie wolno zakładać kolejnych kont, ale można podpiąć już istniejące konto do PokerStrategy.com jeśli spełnione są 2 warunki:

• Konto nie było aktywne przez ostatnie 3 miesiące
  • Konto nie jest podpięte do żadnego innego affiliate'a

Jeśli te warunki są spełnione i chcecie podpiąć konto do PokerStrategy.com, to należy skontaktować się z naszym supportem podając swój alias pokerowy z Betfair.

3. PokerHeaven

Czasami jest to możliwe, jednak należy się w tej sprawie skontaktować z supportem PokerHeaven.

4. Unibet

Można podpiąć istniejące konto do PokerStrategy.com pod warunkiem, że nie jest ono podpięte do innego affiliate'a i że nie jest się aktywnym graczem. Jeśli te warunki są spełnione, to należy skontaktować się z naszym supportem podając swoją nazwę użytkownika z Unibet.

Mam nadzieję, ze odpowiedź ta była pomocna. W razie wątpliwości, pytaj :)

Pozdrawiam

hmm ciekawe jest to co napisales rozchodzi mi sie o unibet.niecaly miesiac temu pisalem w sprawie podpiecia konta na tej platformie i dostalem odpowiedz odmowna co w tej chwili mnie dziwi skoro jest jest taka mozliwosc.napisalem ponownie ticket podalem linka do tego tematu i licze ze teraz nie bedzie zadnych problemow ,lecz nadal mnie zastanawia skoro jest taka mozliwosc czemu dostalem predzej negatywna odpowiedz;/ so sick

Hej bobek81,

a może Twoje konto na Unibet jest już podpięte pod innego affiliata i nic o tym nie wiesz. Być może wszedłeś na ich stronę przez jakiś link, założyłeś konto i ktoś się ucieszył ;)

Pozdrawiam.

dostalem wtedy odpowiedz ze nie ma mozliwosci podpiecia juz istniejacego konta pod pokerstartegy wiec wtapie ze bylo cokolwiek sprawdzane.poprostu zostalem wprowadzony w blad i olany.nie sadze zebym mial podpiete konto pod jakiegos affiliata

Napisane przez bobek81

dostalem wtedy odpowiedz ze nie ma mozliwosci podpiecia juz istniejacego konta pod pokerstartegy wiec wtapie ze bylo cokolwiek sprawdzane.poprostu zostalem wprowadzony w blad i olany.nie sadze zebym mial podpiete konto pod jakiegos affiliata

Cześć,

chciałem tylko wyjaśnić, że najczęściej platformy nie zgadzają się na taką operację i te poker roomy, które wymieniłem, to chwilowo jedyne, na których istnieje taka możliwość. W przypadku Unibetu sprawa wygląda tak jak napisałem i jeżeli chodzi o tę platformę, to trzymam kciuki, że uda się podpiąć twoje konto. Pamiętaj, że dokładamy do tego wszelkich starań, jednak w przypadku odmownej odpowiedzi poker roomu nie będziemy mogli nic poradzić. Jeżeli poprzednia odpowiedź, jaką otrzymałeś, była nieprawidłowa, to postaram się zbadać tę sprawę. Być może jednak akurat zmieniały się procedury na platformie Unibet i nie była to niczyja wina.

Mam nadzieję, że te odpowiedzi były pomocne. Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania, pisz śmiało. A tymczasem pozostaje liczyć, że uda się podpiąć Twoje konto na Unibet ;)

Pozdrawiam

sprawa jest w toku i ja rowniez trzymam kciuki ze sie uda.fajnie ze trafilem na tego posta i dzieki za info ktore jak do tej pory bylo chyba skrywane dosc mocno.mam nadzieje ze w przyszlosci poker romy otworza sie bardziej na takie parktyki gdyz wielu ludzi ma otworzone konta przed powstaniem badz znalezieniem poekrstartegy a teraz sa czescia tej spolecznosci.pozdrawiam

wyszla lipa.uslyszam odpowiedz ze jestem aktywnym graczem i nie da rady,co niestety mija sie z prawda gralem tam ostanio w zeszlym roku czyli troche czasu juz minelo,jednak jezeli byla by taka opcja mam prosbe madavaster mogl bys sie zorientowac o opdowiedni czas na jaki tzreba zamrozic konto aby byc nie aktywnym i w przyszlosci je podpiac... o ile to nie problem

Twoje pytanie przekazałem dalej, jak tylko admini będą wiedzieć coś więcej w tej kwestii, na pewno dadzą znać.

Pozdrawiam.

Napisane przez bobek81

wyszla lipa.uslyszam odpowiedz ze jestem aktywnym graczem i nie da rady,co niestety mija sie z prawda gralem tam ostanio w zeszlym roku czyli troche czasu juz minelo,jednak jezeli byla by taka opcja mam prosbe madavaster mogl bys sie zorientowac o opdowiedni czas na jaki tzreba zamrozic konto aby byc nie aktywnym i w przyszlosci je podpiac... o ile to nie problem

Cześć,

no nieciekawa odpowiedź niestety. Problem polega na tym, że taka jest decyzja samego roomu i nic na to nie możemy poradzić. Niestety, nie wiemy co dokładnie kryje się pod pojęciem "aktywny" według Unibetu.