Przejdź do forum
Pytanie o promocję ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pytanie o promocję level-up

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
257 Wyświetlenia
vinmcqueen
PokerStrategist

Mam pytanie dotyczące promocji level-up, na które nie mogę znaleźć odpowiedzi. Chodzi o to, że Pokerstrategy zrobił te wszystkie obliczenia dotyczące zdobywania 10 punktów dziennie przez 20 dni itd., a ja mam taką sytuację, że do dziś grałem tylko 6 dni i nie wyrabiałem dziennego minimum 10 punktów. Według wyliczeń powinienem mieć do tej pory 60 punktów (z samej gry, bez Bonus Points), ja mam tylko 20 i tu rodzi się moje pytanie - do końca miesiąca zostało 18 dni - czy jeżeli przez czternaście dni (bo promocja polega na graniu 20 dni, ja zagrałem do dziś dopiero 6) będę zdobywał taką ilość Strategy Points, że po 20 dniach będę miał ich 200 to załapię się na tę promocję i dostanę obiecane dla złotego statusu 20$?

I jeszcze jedno pytanie - czy konieczne jest wyrobienie 200 punktów Strategy Points w dokładnie 20 dni? Czy może być to np. 25 dni? Pytam bo w kwietniu kiedy była ostatnio taka sama promocja, ugrałem odpowiednią ilość punktów ale w 19 a nie w 20 dni i 20$ przeszło koło nosa - teraz chcę się upewnić czy mam szansę jeszcze je zdobyć czy dać sobie spokój.

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź

Hej vinmcqueen,

jeśli chcesz skorzystać z promocji i zdobyć złoty status, to musisz przez 20 dni zdobyć co najmniej 10 StrategyPoints. Nie liczy się łączna suma, lecz fakt, że przez 20 dni miałeś odpowiednią ilość punktów (10 dla statusu złotego).

Jeśli do tej pory nie miałeś żadnego dnia, w którym zdobyłeś co najmniej 10 StrategyPoints, to niestety nie masz już szansy na skorzystanie z tej promocji.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat