Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pytanie o HM

10 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
419 Wyświetlenia

Witam!
Mam pytanie odnośnie zakupu holdem managera:

-Jak wygląda taka transakcja? Kase trzeba wpłacić na jakieś konto?

-Nie mam konta bankowego, ani portfeli internetowych, czy warto zrobić konto na skrill/neteller tylko po to aby zakupić HM? Triali jeszcze nie pobierałem, ale chciałbym wiedzieć, gdy przyjdzie czas zakupu. A może da rade jakoś przelać kase z konta na PS?

-Czy po zakończeniu czasu trwania triala można go odnowić lub przedłużyć

-Czy moge z programu korzystać na kilku komputerach? Jeśli kiedyś bym kupił nowy komputer to będzie działać program na nim?

Z takimi programami nigdy nie miałem do czynienia, dlatego pytam.
Nie wiem czy to jest odpowiedni dział, jeśli nie to przepraszam.

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi

Cześć PlacekPro,

przeniosłem Twój temat do działu Narzędzia Pokerowe - tu będzie pasował.

Jeśli chodzi o płatność za Holdem Manager 2, możesz użyć swojej karty kredytowej (Visa lub Mastercard). Wszystkie rodzaje płatności wklejam poniżej:

Po zakończeniu triala jedynie zakup programu umożliwi dalsze jego używanie. Możesz natomiast wypróbować jeszcze oprogramowanie Poker Tracker 4 przez kolejny miesiąc.

Gdy masz wykupioną licencję na Holdem Manager 2, możesz używać go na dwóch komputerach (dostajesz dwa klucze).

Jeśli chodzi o Neteller/Skrill -warto założyć portfel na jednym z tych serwisów. Ułatwia to wypłaty i wpłaty gotówki z kont pokerowych na licznych poker roomach.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
grzeg10
Legacy Member

PlacekPro daj do siebie jakiś kontakt :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
grzeg10
Legacy Member

.

Odpowiedz
Cytat
LarryWroclaw
PokerStrategist

Da się przez Skrill kupić ? Są jakieś aktualne promocje na HM2?

Odpowiedz
Cytat

Ostatnio zakupiłem HM2 i nie ma już opcji zapłacenia przez skrill zostaje tylko neteller z portfeli internetowych

Odpowiedz
Cytat
grzeg10
Legacy Member

zniżki?

skajp:
tomek.krawczuk1

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ale ja właśnie nie zamierzam narazie nic wpłacać ani wypłacać i nie wiem czy opłaca się zakładać netellera tylko po to aby zakupić HM, bo za te konta chyba jakieś opłaty są, dlatego pytam czy warto tylko aby kupić program ;)

Odpowiedz
Cytat

Ale ja właśnie nie zamierzam narazie nic wpłacać ani wypłacać i nie wiem czy opłaca się zakładać netellera tylko po to aby zakupić HM, bo za te konta chyba jakieś opłaty są, dlatego pytam czy warto tylko aby kupić program

Z tego co się orientuje nie ma żadnych opłat za prowadzenie takiego portfela(chyba że w przypadku długiej nieaktywności tego nie wiem), prowizje mogą być pobierane od przelewów. Mam konto na skrillu i od niedawna na neteller i nie zaobserwowałem żadnych opłat od prowadzenia portfeli.

Pozdrawiam i polecam HM2

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Kilka tematów niżej w tym dziale użytkownik szukał informacji o tych portfelach elektronicznych i dostał odpowiedź, że w przypadku dłuższej nieaktywności są jakieś opłaty.
Nie potrafię cytować, ale temat się nazywa "Skrill czy Neteller"

Odpowiedz
Cytat