Przejdź do forum
Pisanie postów prob...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pisanie postów problem

7 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
281 Wyświetlenia

Witam!
Niedawno założyłem tutaj temat, który został przeniesiony do innego działu. Mam problem, bo w tamtym dziale nie mogę pisać postów i nie mam jak odpisać. Jest tylko komunikat, że nie mam dostepu do tej części forum i prawdopodobnie nie mam odpowiedniego statusu. Niestety konto na PS nie jest powiązane z tą stroną, bo dowiedziałem się o niej już po założeniu konta. Co mam zrobić?

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi

cześć PlacekPro,

to moja sprawka bo z rozpędu przeniosłem a nie zwróciłem uwagi na Twój status. Temat wrócił do pytań dla początkujących żebyś mógł tam zajrzeć:
Pytanie o HM

natomiast od siebie polecam zrobienie naszego quizu i uzyskanie brązowego statusu. Dostaniesz wraz z nim dostęp do reszty działów na forum PokerStrategy.com. Wystarczy, że zarejestrujesz się na jednym z pokerroomów podanych w odnośniku:
-> Quiz PokerStrategy.com

Dostajesz też darmową gotówkę do gry w pokera, także niewiele wysiłku, a same plusy.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ok spoko, quiz postaram się zrobić ;)
Dzięki za pomoc ;)
Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat

Cześć PlacekPro,

witam Cię serdecznie na naszym forum.

Przeglądnąłem Twoje posty i widziałem kilka wpisów w dziale PokerStars. W tamtym dziale prawa dostępu są ustawione w ten sposób, że powinieneś móc odpowiadać, gdyż każda osoba ze statusem co najmniej basic może tam zakładać nowe wątki oraz odpowiadać w istniejących.

Czy chodzi Ci o inny dział na naszym forum?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witam!
Chodziło mi o dział "narzędzia pokerowe", ale już kolega wyżej wyjaśnił mi o co chodzi. Zdam quiz i uzyskam lepszy status, dzięki czemu będę mógł korzystać z innych działów :)

A mam jeszcze takie pytanko, żeby nie tworzyć zaś kolejnego tematu:

Czy jeśli napiszę w temacie, który znajduje się niżej lub na drugiej/trzeciej stronie to wskoczy on automatycznie na górę? Bo nie wiem czy z każdym zapytaniem tworzyć nowy wątek.

Odpowiedz
Cytat

Hej,

na forum wątki są sortowane według daty ostatniego wpisu. Jeśli wpiszesz się w starszym wątku, wówczas zostanie on automatycznie przesunięty na samą górę pierwszej strony.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ok rozumiem, dzięki za pomoc ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat