Przejdź do forum
PURCHASE i inne - c...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

PURCHASE i inne - co to ?

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
361 Wyświetlenia

Witam. ostatnio zacząłem grac na Pokerstars. Po dokonaniu wpłaty PSC (50zł) zasiliłem swojje konto na 13 dolarów i podalem jakiś kod bonusowy na 10 dolarów,których nie dostałem (lub coś nie doczytałem ) Ale spostrzegłem że mam kilka biletów turniejowych o mniej więcej takiej samej wartosci)) Po kilku dniach przegrałem wszystko. Ku mojemu zdziwieniu po 2 dniach spoglądam na konto a tam 6 dolarów, sprawdzam w hisotrie A tam tylko data. Napis PURCHASE i kwota na jaką mi doładowało konto. Sytuacja powtórzyła się. (przegrałem ) i po 2 dniach znowu to samo PURCHASE etc...

A więc....

1.Może mi ktoś to zjawisko wytłumaczyć ?

2. Pytanie troszeczkę inne. Na jakiej zasadzie dziaałaja takie POKERROOMy ? W Polsce HAzard jest nielegalny a tu tyle pookerromów Polskich etc...

3. Kumpel mi mówił, że nie można wypłacać pieniędzy bezpośrednio z konta do konta bankowego w POLSCE, gdyż poker stars może zablokowac fundusze znajdujące się na pokerstars.

Może troszkę zagmatwane, ale proszę o odpowiedź, strasznie nurtują mnie te pytania .

Z góry dziękuje ! :)

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
przemek9422
Poker Player

2. Nie ma polskich poker roomów
3. Bzdura

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czyli na pytanie pierwsze nie ma odpowiedzi ? :D

co do 2 , To na jakiej zasadzie działa to w Polsce ? Pooker room dajmy na to angielski a wszystko jest spolszczone etc... ?

Odpowiedz
Cytat
przemek9422
Poker Player

po prostu polski język w oprogramowaniach jest i tyle

Odpowiedz
Cytat
kabanostre
Poker Player

Podałeś kod "SUPER"?. Jeśli tak to dostajesz nagrody przez cały pierwszy tydzień, tak się one przedstawiają:
Day 1: Three $1 Spin & Go tickets
Day 2: $5.60 cash credit
Day 3: Two $1.50 Sit & Go tickets
Day 4: Two $1.10 Multi-Table Tournament tickets
Day 5: Eight $0.25 Spin & Go tickets
Day 6: One $3.50 Sit & Go ticket
Day 7: $5.70 cash credit

Odpowiedz
Cytat
MWaler
Poker Player

Wklej historie wpłat na konto z poziomu PokerStars to będziemy mogli pomóc :f_pleased:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Już wszystko jasne. Kabanostre wyjaśnił. Dziękuje serdecznie :)

Odpowiedz
Cytat