Przejdź do forum
problem ze strategy...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

problem ze strategy points ?

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
207 Wyświetlenia
misiek21peronRNMD
Poker Player

Witam !
Jestem początkującym graczem.Grałem na Ewerest Poker codziennie przez ostatnie 10 dni , sit&go double up na stawkach 1-10 euro, rake nabijałem codziennie .Grałem jak na moje możliwości dość dużo ( dostałem280 rewards points na Ewerest Poker)Wygrywałem i przegrywałem codziennie, ostatecznie wyszedłem na zero .Codziennie sprawdzałem przyrost stategy points na Waszej stronie i ku mojemu zdziwieniu kilkanascie punktów zostało mi naliczone po dwóch dniach gry, a potem punkty już nie były naliczane mimo ze grałem i wygrywałem euro codziennie przez ponad tydzień..Chciałem zapytać dlaczego punkty nie są już naliczane i mimo tego ze codziennie notuje rake, nieustannie widze napis"do następnego statusu potrzeba 88 punktów" W styczniu dużo grałem na Winner poker i bez trudu wyrobiłem srebrny status, który potem spadł do brązu bo nie grałem .Teraz gram, wygrywam codziennie, jednak nawet na centymetr nie moge zblizyc się do srebra. Dlaczego?Czy nie jest tak ze za każdy ugrany euro powinno przybawac strategy points? Dzieki za odpowiedź,jestem poczatkującym fiszem ,wiec przepraszam za ewentualne błędy w terminologii itd

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
smoku
PokerStrategist

Cześć misiek21peronRNMD.

Niestety nie mamy na bieżąco informacji o ugranym rake od Everest Poker. Jednak nie ma się co martwić- kiedy tylko otrzymamy te informacje, to Strategy Points zostaną zaktualizowane.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat