W serwisie ps mam 2konta, z czasów gimnazjum. Na jednym odebrałem bonus i grałem na poker770, drugie założyłem po tym jak przegrałem wszystko na poker770 i zrobiłem drugie konto na ps z poker roomem na titan. Nie pamiętam, ale na pierwszym wszystkie dane się zgadzają tylko rocznik jest inny, a na drugim nawet nie wiem jakie mam dane. Na tym drugim przed otrzymaniem bonusu zostałem poddany weryfikacji i jak wiadomo moja gra na tym koncie się skończyła przed zaczęciem. 18lat kończę za dwa miesiące i z tego wynika moje pytanie, chciałem zacząć grać od nowa na prawdziwych danych, prawdziwym koncie, żebym mógł coś osiągnąć. Jest możliwość, że administracja ps usunie mi dwa konta, a ja założę nowe konto i wszystko będzie w porządku, czy niestety to co zrobiłem jest nie do cofnięcia i nie mogę się rejestrować na poker roomy przez pokerstrategy?
Chciałbym grać na william hill, ale zacząc od gry za bonus, a jak zrobie najpierw na wh a potem podepne to go chyba nie otrzymam
Serwisy skutecznie zabezpieczają się przed "ponownym bonusem" jest to niezgodne z regulaminem i mogą zablokować Ci konto i środki
Witaj arcaine0,
Chciałbym przypomnieć, że w pokera możesz grać dopiero po ukończeniu 18 roku życia. Podobnie wygląda kwestia rejestracji na PokerStrategy.com.
Jeśli jednak już założyłeś konto na PokerStrategy.com to nie możesz zakładać kolejnego. Gdy ukończysz 18 lat i odbierzesz dokument tożsamości skontaktuj się z naszym biurem obsługi klienta poprzez ticket i wyjaśnij swoją sytuację. Dane na Twoim koncie zostaną zmienione. Będziesz mógł także założyć nowe konto, jednak bez oferty darmowej gotówki, bo z niej już raz skorzystałeś.
Pozdrawiam.
Pamiętaj, że jak będziesz chciał wypłacić to mogą (prawie na pewno to zrobią) poprosić Cię o skan dowodu. Lepiej być pełnoletnim podczas grania
Kiedyś typowi zabrali hajs za 1st sunday million, bo miał 17 lat (a konto na starego założone, a i tak nie przeszło). W gwoli ścisłości rozdali te pieniądze chyba wszystkim z ITM'u