Przejdź do forum
problem z weryfikac...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] problem z weryfikacją

8 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,093 Wyświetlenia

Poproszono mnie o weryfikację przy staraniu sie o kapitał startowy. Wysłałem zdjecie dowodu z obu stron oraz moje zdjęcie z dowodem w reku. I co jest nie tak? Dlaczego weryfikacja sie nie powiodla? Proszę o pomoc

7 odpowiedzi
galer
Oldschool Grinder

Cześć nwkk1992! :)

Niestety na forum nie otrzymasz odpowiedzi na temat problemów z weryfikacją konta.
Jedyna droga gdzie możesz wyjaśnić swoje wątpliwości to napisanie ticketu do naszego supportu.
Mam nadzieję, że tam uzyskasz wszelkie informacje.

Pozdrawiam.

Krzysiek02
PokerStrategist

Ja też tego nie rozumiem. Wysyła potrzebne dokumenty a nie dostaje kapitału. Niech chociaż napiszą powód nie dostanie Pan bo podaje się Pan za inną osobę albo coś w tym stylu a nie na piszą weryfikacja nie powiodła się i teraz się zastanawiaj co jest nie tak.

Cześć nwkk1992,

otrzymałeś od nas ticketa w tej sprawie. Odmowa przyznania kapitału startowego zawsze jest związana z nieprzestrzeganiem naszego regulaminu. Możesz tam znaleźć fragment odnoszący się do Twoje sytuacji:

Examples of events where a User will be excluded or the starting capital will be withhold or denied (this enumeration is not exhaustive):

When a User enters incorrect and/or invalid information or details during registration

When a User or a third party on behalf of the User makes an attempt to register more than one account at PokerStrategy.com or any related poker site

When a User shares the answers of the quiz with third parties

When a User provides any form of rakeback offer

When a User tries in any other way to lure away other Users from the Platform

When a User acts in breach of the general terms and conditions

When the User has acted in another illegal manner with regard to the relationship between the User and PokerStrategy.com.

Pozdrawiam.

Oni dają ten bonus tylko wybranym.

Polska...

Jakas patologia rowniez nie przezedlem procesu weryfikacji i kompletnie zadnej odpowiedzi... mogli by napisac powod ale oczywiscie cisza! na Dowodzie jestem ja dane sie zgadzaja ale ich to nie obchodzi! Czuje sie calkowicie oszukany przez Pokerstrategy.com

standardowo, również wysłałem zdjęcia dokumentów z obu stron i swoje zdjęcie z dowodem osobistym. Weryfikacja nie powiodła się - bardzo ciekawe, limity na Polske pokerstrategy wykorzystało i teraz sie wymiguje od bonusów? bo innego racjonalnego wyjaśnienia nie ma...

nie ma to jak kusić promocjami które nie mają pokrycia

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witajcie,

Darmowy kapitał startowy jest przyznawany każdej osobie, która pomyślnie przejdzie weryfikację.

Jeśli ktoś stosuje się do naszego regulaminu i postępuje zgodnie z instrukcjami, to taki darmowy kapitał startowy na pewno dostanie.

Przeważająca większość osób, która stara się o darmowe 50 $ otrzymuje je. Nikt tutaj nikogo nie oszukuje. Jeśli nie przeszliście pomyślnie weryfikacji, to przykro nam, ale nie możecie otrzymać darmowych 50 $, nie oznacza to jednak, że nie możecie być pełnoprawnymi użytkownikami naszego serwisu. Możecie skorzystać z naszej oferty poker roomów i wszystkich promocji dostępnych dla użytkowników PokerStrategy.com:

- nasza oferta poker roomów,

- promocje na PokerStrategy.com.

Jeżeli chodzi o konkretne powody, dla których ktoś nie przeszedł weryfikacji, to nie są i nie będą one ujawniane z powodów bezpieczeństwa i ochrony przed wymuszeniami. Jeśli tłumaczylibyśmy użytkownikom dlaczego nie przeszli weryfikacji, mogliby wykorzystać to przeciwko nam znając nasze procedury.

Temat uznaje za wyczerpany, jeśli ktokolwiek miałby jakieś pytania, zawsze może skontaktować się z naszym działem obsługi klienta poprzez ticket.

Pozdrawiam.