Przejdź do forum
problem z poleconym...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] problem z poleconymi

11 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
863 Wyświetlenia
bogdand

Witam mam chyba maly problem z poleconymi . Mam strone o promocjach pokerowyc [nazwa wyedytowana przez moorisa] dziennie odwiedza ją kolo 500osob a od jakiegos czasu jak były zmiany linków polecających chyba nie nalicza poprawnie . Czy link polecający z końcówką mojego loginu tez dziala ? Bo ten nowy chyba mi nie dziala > Prosze o jakies info ...

10 odpowiedzi
Mooris

1. Stare linki działają. Jeśli jednak chcesz możesz przecież wprowadzić na stronę nowe linki.

2. Nie reklamujemy stron

bogdand Autor wątku
bogdand

a czy nowy link również działa ? Bo chyba jednak nie . Któren link bedzie pewniejszy stary czy nowy

Mooris

a dlaczego sądzisz że nowy nie działa ?
Oba są tak samo pewne.

bogdand Autor wątku
bogdand

mysle ze nie dziala bo zawsze na dzien jakis polecony 2 3 4 wpadlo a teraz nic hmmm

Mooris

to jeśli masz stare to zmień na nowe i powiedz jak teraz ma się sprawa

bogdand Autor wątku
bogdand

wlasnie zmienilem na nowe i jest lipa

Nowe i stare linki działają. Właśnie zarejestrowałem nowego użytkownika przez nowy link i mam go w poleconych. Pamiętaj, że osoby, które weszły już kiedyś na PS klikając na link referencyjny innej osoby nie są zaliczane do twoich poleconych.

Pozdrawiam

bogdand Autor wątku
bogdand

no i nadal ani jednego poleconego nie przybylo . Mozesz sprawdzic ten link jakos ? http://www.pokerstrategy.com/uL7COF

Właśnie zarejestrowałem konto z twojego linka i jesteś osobą, przez którą zostałem zwerbowany. W liście poleconych powinieneś mieć użytkownika "testbogdand" więc wszystko działa.

Pozdrawiam

Mooris

Ostatnio sporo na forum jest tematów dotyczących działania nowych linków do tzw. "poleconych" - ten temat powinien być dowodem jak i zarazem potwierdzeniem informacji, że owe linki działają