Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Problem prywatny :P

7 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
885 Wyświetlenia
Brun3k

Hey prosilbym o kontakt przez gg chociaz na pare minut mam dosyc dziwny problem i ni chce pisac publicznie to wazne chociaz jeden z moderatorow niech sie odezwie pls moje GG: 3003492

6 odpowiedzi
Brun3k Autor wątku
Brun3k

REFRESH

Mooris

Jest to dość zrozumiałe, że pomagamy na forum, a kontaktów via gg staramy się unikać, bo nie robilibyśmy nic innego jak pomagali użytkownikom na gg.
Postaraj się opisać swój problem

Brun3k Autor wątku
Brun3k

Potrzebuje kogos kto ma konto na Titan poker najlepiej jakbys mi podal maila to Ci napisze. A jak ktos jest namolny na gg to mozna zawsze zablokowac

Brun3k Autor wątku
Brun3k

Więc tak straciłem swoje 50$ kapitału i gram na innej platformie czyli CD poker. Po stracie tego kapitału zacząlem grać w końcu dobrze taki zimny prysznic ale nie moge zdobywac kolejnych pozimow na pokerstrategy. Chce sobie przerzucic kase na konto z tymi 50$ z pokerstrategy

Masqb

Tak szczerze to wątpie żeby ktoś ryzykował blokade konta na titanie, zeby ci 'przerzucic' kaske. Szczególnie, że oba twoja konta maja pewnie te same dane osobowe.
Imo najlepszym wyjsciem będzie wyrobienie bonusa tam gdzie go wyrabiasz (arty z brazu raczej spokojnie wystarczą) i potem poprostu sobie wyplacic i wplacic.

Mooris

Brun3k napisał
Więc tak straciłem swoje 50$ kapitału i gram na innej platformie czyli CD poker. Po stracie tego kapitału zacząlem grać w końcu dobrze taki zimny prysznic ale nie moge zdobywac kolejnych pozimow na pokerstrategy. Chce sobie przerzucic kase na konto z tymi 50$ z pokerstrategy

Nie polecam praktyk chipdumpingowych i na forum nie będę na nie przyzwalał.
Wyrób cały bonus, wypłać i wpłać na Titana.