Czesc. W pokera gram od niedawna, jestem poczatkujacy bla bla bla
Zdalem quiz na poker strategy, wybralem full tilt poker jako pokoj na kapital startowy. Dostalem 50$ wszystko ladnie pieknie. Od momentu zaksiegowania pieniazkow (wczesniej gralem na wirtualne i nie bylo zadnych problemow) rozlacza mnie srednio 10 razy na 1 rozdanie, nie da sie grac praktycznie. Z internetem problemow nie mam zadnych bo w tym samym czasie ogladam rozne strony internetowe, na drugim komputerze zona rowniez cos tam szpera i wszystko pieknie. Jedynie full tilt mi rozlacza, jak polaczy na nowo to maxymalnie na pare sekund i znowu koniec..
Od czego to moze byc? Od internetu napewno nie, przed grą na prawdziwe pieniadze nie bylo zadnych problemow jak gralem na wirtualne. Oczywiscie mialem 'passe' ze udalo sie pograc kilka rozdan z rzedu, ale zaraz po tym 'gracz xxx zostal rozlaczony' i dziekuje. W tym samym czasie sprawdzalem odrazu czy dziala internet i wszystko smigalo.
Jak ktos znajdzie mi 'lekarstwo' na to i bede mogl normalnie grac dobrowolnie oddam 10$ z mojego kapitalu startowego, nie wiem czy jest opcja przelewow jesli nie ma to oddam na jakiejs grze 1 vs 1. Bardzo prosze o pomoc.