Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pokerrom cash

8 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
621 Wyświetlenia
gwmar
Elite Grinder

Witam,

mam zamiar przenieść się z P* na inna platformę. Gram NL25 FR na 12 stolikach. Zależy mi na wygodzie gry i uniknięciu problemów z softem. Soft z P* uważam za bardzo dobry (auto rebuy, płynność gry na wielu stolikach, 0 problemów, nic się nie wiesza). Jaki room polecacie? Który pokerroom mnie nie zawiedzie? ;] Dzięki za odpowiedź.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
xTcWarMaster
PokerStrategist

Niestety chyba jest tak, że zawiedzie cie każdy po tym jak już grałeś na P*. Wg mnie każdy inny jest uciążliwy z jakiegoś tam powodu. Ciężko z merca na poloneza się przesiąść hehe. Jednak wszystko kwestią gustu. Obecnie gram nl10 FR na William Hill i da się przyzwyczaić jednak to nie to samo co P*.

Odpowiedz
Cytat
Stasjo88
Oldschool Grinder
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Ja polecam któryś z pokerroomów sieci iPoker, np. Titan Poker lub drugi najpopularniejszy pokerroom na rynku czyli PartyPoker. Skiny/wygląd oprogramowania jest przyjazny dla oka, funkcjonalność także w porządku, szeroka możliwość konfiguracji, oczywiście trzeba pamiętać, że porównujesz wszystko z PokerStars czyli numerem jeden na rynku i ciężko tutaj o konkurenta który stawi czoła i trzeba mieć to na uwadze :).

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
mjeszko
Oldschool Grinder

po co zmieniać P* jak jest dobrze? i największy traffic dla FR jest bo z tym bywa różnie na innych roomach (SH już inna bajka da się wszędzie pogrindować ;) )

Odpowiedz
Cytat
mouse91
Oldschool Grinder

imo Everest Poker, niektórzy strasznie narzekają na ten room ale moim zdaniem po starsach i party poker to najlepszy soft

jeżeli grasz SH to do NL50 nie bedziesz mieć raczej problemu ze znalezieniem stołu, na FR jest jednak gorzej ale wieczorem zawsze te 6-12 stołów jest dostępnych

oprócz tego Everest ma bardzo fajny rakeback, nie żadne bonusy, satelitki za punkty tylko normalnie wymieniasz punkty na gotówkę. Nie obliczałem tego dokładnie ale na tak na oko wydaje mi się że rakeback na everescie jest o wiele większy niż na starsach oraz party (nie mówię oczywiście o supernovie albo palladium)

Party to też dobry wybór, jeżeli grasz na dwóch monitorach to chyba jedyna platforma obok starsów która ułatwia grę na dwóch monitorkach.

Ktoś polecał William Hill imo :facepalm: raz tam przeniosłem rolla żeby wyrobić 1k bonusu, po 3 dniach olałem bonus i zrobiłem cash out. tragedia imo

Jeżeli chodzi o fishy to na everescie jest największa rybiarnia jaką spotkałem
mówię o cashu FR, niewiem jak jest na SH

kilka razy zdarzyło mi sięna everescie że ludzi wchodzili all in pf z rękami typy J6s i to na nl50!

na party też są fishe... wiadomo że jest o wieeele więcej regów i to są semifishe w porównaniu do everka

a i jeszcze jedno. na Everescie jest rake race. Grając nl 50-100 regularnie spokojnie można wejść do top 10

Odpowiedz
Cytat
robal123
PokerStrategist

A znajdę z 10 stolików nl10/nl25 na Everescie? I czy soft da rade?

Odpowiedz
Cytat
czaronster
Oldschool Grinder

Napisane przez mouse91
imo Everest Poker, niektórzy strasznie narzekają na ten room ale moim zdaniem po starsach i party poker to najlepszy soft

Brak timebank, autorebuy, przycisków typu 2/3 pot, 1/2 pot, brak możliwości zmiany layoutu itp itd

Napisane przez mouse91
oprócz tego Everest ma bardzo fajny rakeback, nie żadne bonusy, satelitki za punkty tylko normalnie wymieniasz punkty na gotówkę. Nie obliczałem tego dokładnie ale na tak na oko wydaje mi się że rakeback na everescie jest o wiele większy niż na starsach oraz party (nie mówię oczywiście o supernovie albo palladium)

1. Base Camp: 300 Summit Points w miesiącu
2. Camp I: 1000 Summit Points w miesiącu
3. Camp II: 2500 Summit Points w miesiącu
4. Camp III: 6000 Summit Points w miesiącu
5. Camp IV: 15 000 Summit Points w miesiącu
6. The Death Zone: 30 000 Summit Points w miesiącu
7. The Summit: 50 000 Summit Points w miesiącu

Napisane przez mouse91
Jeżeli chodzi o fishy to na everescie jest największa rybiarnia jaką spotkałem
mówię o cashu FR, niewiem jak jest na SH

Na SH morze donków, na nl25 jest trochę typów 80+ :D W szczycie jest 15-17k graczy i stołów nl2-nl100 SH jest sporo.

Odpowiedz
Cytat