imo Everest Poker, niektórzy strasznie narzekają na ten room ale moim zdaniem po starsach i party poker to najlepszy soft
jeżeli grasz SH to do NL50 nie bedziesz mieć raczej problemu ze znalezieniem stołu, na FR jest jednak gorzej ale wieczorem zawsze te 6-12 stołów jest dostępnych
oprócz tego Everest ma bardzo fajny rakeback, nie żadne bonusy, satelitki za punkty tylko normalnie wymieniasz punkty na gotówkę. Nie obliczałem tego dokładnie ale na tak na oko wydaje mi się że rakeback na everescie jest o wiele większy niż na starsach oraz party (nie mówię oczywiście o supernovie albo palladium)
Party to też dobry wybór, jeżeli grasz na dwóch monitorach to chyba jedyna platforma obok starsów która ułatwia grę na dwóch monitorkach.
Ktoś polecał William Hill imo
raz tam przeniosłem rolla żeby wyrobić 1k bonusu, po 3 dniach olałem bonus i zrobiłem cash out. tragedia imo
Jeżeli chodzi o fishy to na everescie jest największa rybiarnia jaką spotkałem
mówię o cashu FR, niewiem jak jest na SH
kilka razy zdarzyło mi sięna everescie że ludzi wchodzili all in pf z rękami typy J6s i to na nl50!
na party też są fishe... wiadomo że jest o wieeele więcej regów i to są semifishe w porównaniu do everka
a i jeszcze jedno. na Everescie jest rake race. Grając nl 50-100 regularnie spokojnie można wejść do top 10