Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jaki Poker Room

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,473 Wyświetlenia

Zdałem quiz i teraz pytanie jaki poker room najlepiej wybrać?
Gdzie znajduje się najwięcej prywatnych turnieji dla graczy PokerStrategy?
za odp. z góry dziękuje :D

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Kapitał startowy możesz wybrać na następujących platformach:
- PartyPoker,
- Poker770,
- Betfair,
- Everest Poker,
- Titan Poker.
Szczegółowe informacje o każdej platformie znajdziesz klikając w któryś z powyższych linków.

PartyPoker, Poker770, TitanPoker oraz EverestPoker oferują codziennie wyłączne freerolle dla graczy z PokerStrategy.com z pulą 100 $ (PartyPoker aż dwa razy dziennie). Ponadto na platformie Poker770 i EverestPoker we wtorki oraz TitanPoker w każdą środę możesz wziąć udział w ekskluzywnym turnieju z pulą 1000 $. Betfair natomiast, jako członek sieci OnGame oferuje comiesięczny wyścig rake dla graczy PokerStrategy.com gdzie do rozdania jest 50 000 $.

Polecam każdego dnia czytać ten dział z newsami: https://polska.pokerstrategy.com/news/pokerstrategy/ - pojawiają się tam wszystkie informacje o freerollach i pormocjach dla naszych graczy, czyli także dla Ciebie :).

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

wybierz everest na poczatek.a poznije jak co gdzies sie przezucisz.do nauki i poczatkow idealny room

Odpowiedz
Cytat
GramNaTilcie
PokerStrategist

A skoro PartyPoker daje aż dwa freerole dziennie to może lepiej ten room? Czy to bez większego znaczenia.

Odpowiedz
Cytat
marinero36
Elite Grinder

Na Partypoker poziom zdecydowanie większy, ja na evereście grając od sierpnia, zaczynając od darmowych 50$ od pokerstrategy w dniu dzisiejszym przekroczyłem 2000$, polecam : )

Odpowiedz
Cytat
GramNaTilcie
PokerStrategist

To pogratulować. Mówisz że zrobiłeś to z tych 50$ od PS czy dopłacałeś coś swojego.

Odpowiedz
Cytat
kovval92
PokerStrategist

Zdecydownie polecam everest poker, sam tam zaczynałem i wiele innych osób. Chociaż w pewnym momencie ruch był mały, dlatego po wyrobieniu odpowiedniej ilości pkt przeniosłem się na 888poker. Uważam to za raj, ale tylko na NL2 FR. Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
marinero36
Elite Grinder

Wszystko od PS : )

Odpowiedz
Cytat