Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Poker Trucker

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
495 Wyświetlenia

Witam wszystkich.

Chciałbym aby w historii rozdań zapisywały się tylko wybrane przeze mnie rozdania a nie wszystkie albo jeżeli nie ma takiej możliwości to chociaż żebym mógł jakoś zaznaczyć najciekawsze rozdania . Ułatwiłoby mi to później przeglądanie ostatniej sesji i wyłapywanie błędów. Jeśli ktoś wie jak takie coś ustawić to byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam

7 odpowiedzi

Ja wiem:D już pisze:)

cl4sh
PokerStrategist

Napisane przez AnusiA1234
Poker Trucker

:rage: :rage:

Jak grasz i masz fajne rozdanie i ono się właśnie skończy to klikasz na ikonce PT3 która jest na stoliku i tam chyba na samym dole jest taka strzałeczka, jak an nią najedziesz to Ci sie rozwija lista z ostatnimi chyba pięcioma rozdaniami i jak klikniesz na to które chcesz to ono Ci sie zaznacza ale tego nie widać. Później po sesji w PT3 wybierasz sesje tą którą grałeś właśnie i obok napisu Hand# po lewej stronie jest pusty kwadracik. Jak na niego klikniesz to ustawią Ci sie rozdania od tych które zaznaczyłeś podczas sesji ;)

cl4sh jak PT3 jest :rage: to odpal HM na rush pokerze :D

shovi
Oldschool Grinder

Jeśli nie grasz rush-pokera (nie ma tam takiej opcji) to po rozdaniu, które Cie interesuje na górze w menu trackera (tego na stoliku) klikasz "mark hand" czy coś tego typu:P i potem w trackerze:
session by time zaznaczasz --> i z rozegranych rozdań masz zaznaczone te wybrane przez Ciebie :)
pozdro

Urbi23
Oldschool Grinder

Witam,

Wszystko ładnie wytłumaczone :)

A rage cl4sh'a odnosi się raczej do błędnej tytułowej nazwy programu. Mamy do czynienia z PokerTrackerem :)

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dzieki wielkie wszystkim