Przejdź do forum
Podpinanie konta i ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Podpinanie konta i elephant

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
662 Wyświetlenia

Witam!
Mam kilka pytań:
1.Moje konto zostało zarejestrowane na PokerStars wg wskazówek z kodem strategy, po jakim czasie zostanie podpięte pod PokerStrategy?
2.W elephancie da się podzielić rozdania na sesje? U mnie jest tylko podzial na dni miesiace itd.
3. W elephancie mam ustawione handcount. Nie mam pewnosci ,ale to chyba jest licznik rąk ktore mam na kogos i np handcount jest napisane 49 a jak kliknę prawym na gracza pisze ze mam na niego 100 rąk. To jest blad czy co ?:D

Z góry dzieki za pomoc
Pozdrawiam

2 odpowiedzi
seb66666
PokerStrategist

1.raczej odrazu
2.niestety nie, bierzez inwerwal na jeden dzien, i wchodzisz rece i patrzysz an czasy i da sie mniej wiecje sesje zasnalizowac
3.tego nei wieim, ale masz najnowsza wersje? bo ja tam bledow nie mam jak anrazie.

Mooris
PokerStrategist

Witaj molokun

Co do pierwszego pytania, to takie konta podpinane są stosunkowo szybko - jeśli u Ciebie trwa to nieproporcjonalnie dłużej, napisz proszę ticket do naszego supportu.

Jeśli chodzi o program PokerStrategy.com Elephant, to ze wszystkimi pytaniami możesz udać się do naszego działu pomocy technicznej - https://polska.pokerstrategy.com/forum/board.php?boardid=110. Tam nasi eksperci postarają się pomóc z każdym problemem.

Pozdrawiam serdecznie