Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Nie zlicza SP

15 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,092 Wyświetlenia
witbike
Poker Player

Witam,
mam pytanie. Otóż na mojej stronie na PokerStrategy jest napisane że konto P* jest podpięte do Poker Strategy i zlicza punkty SP, jednak tak nie jest, ponieważ za grę na P* nie otrzymuję żadnych SP. Czy to jest jakieś przekłamanie na stronie czy o co chodzi?
/

14 odpowiedzi
Mooris
PokerStrategist

Witaj

Wszystko jest w naszym FAQ - FAQ - użyteczne porady oraz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania

Pytanie 2: Kiedy otrzymam moje StrategyPoints?

Twoje StrategyPoints są aktualizowane każdego dnia. Zauważ jednak, że w przypadku niektórych poker roomów mogą mieć miejsca nieznaczne opóźnienia w naliczaniu punktów w zależności od tego, jak szybko poker roomy przesyłają nam dane na temat punktów, które zdobyłeś.

Pozdrawiam serdecznie

Witaj witbike,

Jak napisał Mooris, czasem może dochodzić do opóźnień w naliczeniu StrategyPoints. Jeśli w Twoim przypadku takie opóźnienie znacznie by się przedłużało, napisz proszę, ticket o naszego support, informując za jakie dni punkty powinny być już naliczone.

Pozdrawiam.

witbike Autor wątku
witbike
Poker Player

Panie moderatorze - sprawdziłeś to czy kiedykolwiek dostałem SP za grę na P*? Bo mi się wydaję, że w ogóle mi nie zlicza z P*

dragoste
PokerStrategist

Od jak dawna powinieneś dostawać SP, a nie dostajesz?
Na wykazie SP na stronie głównej w tych dniach masz napisane "oczekujące", czy "0.0"?
Jeśli 0.0, to może w kliencie P* nie zaznaczyłeś zezwolenia na wymianę informacji między P* a PS.com? >>KLIK<< ( Krok 3)

Witaj ponownie witbike,

Moderator nie wie, za jakie dni powinny Ci zostać naliczone StrategyPoints. Dlatego skorzystaj, proszę, z mojej rady i napisz ticket do supportu informując w nim, za które dni brakuje Ci punktów.

Pozdrawiam.

JogaSensei
PokerStrategist

nie chce zakladac nowego tematu, bo wrocilem 2 tygodne temu po dlugiej przerwie i moze nie ogarniam niektorych rzeczy, ale dzisiaj skasowalo mi aktualne SP do 0, to normalne? powinno byc okolo 1,5k

Hej,

mieliśmy przerwę na prace konserwacyjne i być może dlatego znikły punkty.
Przypuszczam, że nasi informatycy nie uruchomili jeszcze wszystkiego i dlatego nie zlicza punktów.
Jak tylko wszystko zostanie ponownie uruchomione, pojawią się również punkty. Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość.

Pozdrawiam,
dohpaZ

dragoste
PokerStrategist

Przed chwilą padła strona ps.com, teraz powoli wszystko wraca do normy. O swoje punkty się nie bój. Nic nie przepadnie. ;) Też mi pokazuje 0.

witbike Autor wątku
witbike
Poker Player

Sorry, że odświeżam stary temat, ale ponawiam pytanie, jeśli jest sytuacja taka jak na zdjęciu, czyli PS informuje że mam podpięte konto z P* to powinny być na pewno zliczane pkt? Bo nadal nie zlicza, z teraz mi się znowu o tym przypomniało..

Refic
Oldschool Grinder

Pisałeś ticket do supportu pokerstrategy?
Zgodziłeś się na wymianę danych, zaznaczając odpowiednią opcję w sofcie pokerstars?

ajej87
PokerStrategist

Napisane przez witbike
Sorry, że odświeżam stary temat, ale ponawiam pytanie, jeśli jest sytuacja taka jak na zdjęciu, czyli PS informuje że mam podpięte konto z P* to powinny być na pewno zliczane pkt? Bo nadal nie zlicza, z teraz mi się znowu o tym przypomniało..

2 pytania:

1) A zliczały kiedykolwiek?

2) Masz podpięte konto?

Pozdrawiam.

A co jeśli przy zakładaniu konta na PokerStars, nie wpisałem kodu?

Po prostu ściągnąłem instalkę ze strony P* (nie wiedziałem wtedy o PokerStrategy). Zainstalowałem i grałem. I czy teraz jest możliwość przypisania konta z P* do PokerStrategy, żeby były przekazywane SP?

Napisane przez Szczypcik
A co jeśli przy zakładaniu konta na PokerStars, nie wpisałem kodu?

Po prostu ściągnąłem instalkę ze strony P* (nie wiedziałem wtedy o PokerStrategy). Zainstalowałem i grałem. I czy teraz jest możliwość przypisania konta z P* do PokerStrategy, żeby były przekazywane SP?

niestety nie ma takiej możliwości

Witaj Szczypcik,

jeśli zainstalowałeś program pobierając go bezpośrednio ze strony PokerStars, to Twojego konta nie będzie się dało dopisać do PokerStrategy.com.

Zawsze jednak możesz skorzystać z naszej oferty i wybrać jeden z naszych partnerski poker roomów, aby tam zbierać StrategyPoints.

Pozdrawiam.