kolejne z pytan poczatkujacego
moze ktos podpowiedziec gdzie dokladnie pobiore oprogramowanie do treningow???
wbijam w link podany i wyskakuja mi opisy roomow + ikonki fb ( mam nadzieje ze nie jest ona do niczego potrzebna bo nie mam fb
kolejne z pytan poczatkujacego
moze ktos podpowiedziec gdzie dokladnie pobiore oprogramowanie do treningow???
wbijam w link podany i wyskakuja mi opisy roomow + ikonki fb ( mam nadzieje ze nie jest ona do niczego potrzebna bo nie mam fb
nie musisz mieć żadnego softu oprócz klienta pokerroomu, na którym jest trening. zawsze jest podane na których stołach siedzi trener i tam wchodzisz jako obserwator. Trener mówi jakie trzyma karty i komentuje swoją grę, a Ty możesz mu zadawać pytania na czacie.
mhm.
jeszcze tylko zostalo zapytac gdzie podaja numery stolikow? mam tam przycisk wlacz ktory chyba mi nie smiga, wiec lookne przez nr stolikow, tylko nie wiem jak je namierzyc. domyslam sie ze chwile po starcie poda trener tylko gdzies na forum, czy w innym miejscu?
tutaj masz screen
po lewej na dole masz przycisk włącz. wtedy włącza Ci się nowe okno i na zielonym tle masz podane gdzie odbywa się trening
dzieki ze starasz sie pomoc, ale zobacz co napisalem wyzej.
wlasnie o to chodzi ze ten przycisk mi nie dziala. klikam go i nic nie wyskakuje, nic sie nie laduje
wie ktos czemu tak jest?
moze to byc wina firefoxa?
slaby jestm z infy i nie orientuje sie jak temu zaradzic
ok, nie zauważyłem.
kliknij ten link i powiedz co wyskoczyło
https://polska.pokerstrategy.com/coaching/player/147437/
o fajnie!
o to chodzilo wlasnie
zalezy mi zeby dzis tmfingera poogladac. teraz mam nadzieje ze sie uda.
chociaz dziwne jest to ze sam ten przycisk mi nie smiga a z linku sie odpalilo:D
to teraz pytanie czy przez to bede mogl wbic na 19 na fingera?
Hej aldon7,
rozumiem, że teraz wszystko w porządku? Jeżeli będziesz miał jakieś pytania, pisz śmiało.
Pozdrawiam,
dohpaZ
zobacz czy nie masz ustawionego blokowania wyskakujących okien. ew. spróbuj na innej przeglądarce. A jeśli nie zadziała to kliknij prawą myszą na przycisk włącz i skopiuj adres linku, otwórz nowe okno i tam go po prostu wklej. powinno śmignąć.