Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] downsing

6 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
624 Wyświetlenia
Rasacz

Witam.Mam pewne proste pytanko : czy możliwy jest downsing na 8bi na 5nl czy ja jestem jakiś [Treść edytowana]?

// Proszę nie używać wulgaryzmów. - dohpaZ

5 odpowiedzi

ja miałem swing na -20bi gdzie ev było gdzieś -6bi :f_thumbsup: gdzieś na forum tabelke widziałem że swingi 50bi mogą się zdażyć. :f_thumbsup:

imgoingtomirage

Witaj.

To jeszcze nie downswing, a po prostu jakiś mniejszy czy większy swing. Zdarza się to w pokerze i trzeba być tego świadomym. Najważniejsze jednak, aby być pewnym, że podejmuje się dobre decyzje, analizuje się swoją grę - jeśli wiesz, że grasz dobrze to wszystko wróci do normy i nie masz czym się przejmować.

Pozdrawiam.

Rasacz Autor wątku
Rasacz

W takim razie to chyba nie jest gra dla mnie.Tydzien zarabiam zeby potem w jeden dzien stracic...

hapotam

Napisane przez Rasacz
W takim razie to chyba nie jest gra dla mnie.Tydzien zarabiam zeby potem w jeden dzien stracic...

A może za wysoko zawędrowałeś? Zejdź na niższy limit imo.

Hej Rasacz,

poker to gra, w której nie tylko się wygrywa. Czasami trzeba przegrać. Postaraj się zaakceptować, że tego rodzaju swingi są częścią składową pokera. Wiem, że nie jest to łatwe, ale jeżeli chcesz, to nasz trener pomoże Ci w przezwyciężeniu słabości.
Poczytaj sobie tematy w dziale Mindset, to tam właśnie nasi użytkownicy zgłaszają swoje problemy i wspólnie próbujemy je pokonać. Głowa do góry i nie daj się swingom _thumbsup:.

Pozdrawiam,
dohpaZ