Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Nl10

11 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,234 Wyświetlenia

Mam pytanie, jaki poker room jest najlepszy na nl10:)?

10 odpowiedzi
Rasacz
Poker Player
Endurx
PokerStrategist

Witam KeleVRaN2

Szczerze polecam w tej kwestii Poker Heaven, Euro Poker oraz 24Poker po pierwsze z uwagi na rakeback jaki oferuje Ci PokerStrategy, po drugie niski poziom graczy na tych platformach, myślę że do budowy bankrolla właśnie te 3 Poker Roomy będą dla Ciebie optymalne.

Pozdrawiam Endurx

Brak rebuy i kolorowych notatek eeee. Nie lepiej PokerStars lub FTP?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

słyszałem ze ftp i ps to najgorsze z mozliwych :)

więc może warto spróbować ? Ja słyszałem o wielkiej stopie :facepalm:

LucaBrasi666
Poker Player

Ja od początku siedze na PS czyli od nl2 aktualnie zaczynam nl25 i jakoś nie narzekam bywały ds ale są one wszedzie i czy bedziesz grał na euro poker ftp czy ps nigdzie Cie to nie minie ;] Dlatego tez zdecydowanie wole fajnego softa PS brak zamuleń dobrego supporta i do tego stoliki 24/7 w których mozesz przebierać. Pozdro

Ja też jestem za PS albo FT, już na widok softu z np party wpadam w tilt :rage:

LucaBrasi666
Poker Player

Zgadzam sie ja poprostu przyzwyczaiłem sie na tyle ze przechodząc na inna sieć czuje sie niekomfortowo. Na micro pewnie dostał bym lepszy rb na innych promach ale ja w czasie gry mam sie nie tiltowac i dobrze czuć więc i za to mozna "zapłacić" mniejszym rb ;]

Hej KeleVRaN2,

nie wiem, co masz na myśli, że PokerStars i FullTiltPoker są najgorsze, ale zauważ, że są to największe poker roomy i znajdziesz na nich zawsze spora ilość przeciwników. Poza tym, wydaje mi się, że właśnie te dwa poker roomy mają najlepsze oprogramowanie na rynku pokerowym. Pewną zaletą może być również obecność graczy ze Stanów Zjednoczonych oraz Kanady, którzy trochę "inaczej" obchodzą się z pieniędzmi i łatwo z nimi wygrać sporo kasy.

Sam grałem jeszcze na Everest oraz w sieci iPoker i najbardziej przypadło mi do gustu oprogramowanie PokerStars.

Jeżeli natomiast zależy Ci na szybkim zbieraniu StrategyPoints, to możesz wybrać WilliamHill, gdyż na tym poker roomie jest najbardziej korzystny przelicznik wygenerowanego rake'u na StrategyPoints. Grając na William Hill, masz możliwość gry przeciwko innym graczom z sieci iPoker.

Pozdrawiam.

XerofaN
PokerStrategist

mi tam dobrze sie gralo na Party a na Starsach zawsze mam wrazenie ze jakis wyzszy poziom graczy i ciezej kase wyciagnac. Everest kiedys tez byl spoko a teraz to juz nie wiem.