Dlaczego w strategi są artykuły tylko dla FR , ręce startowe itp. a dla SH nic nie ma ? :/ Skąd się więc uczyć
z artow dla srebra, SH jest bardziej dynamiczne a co za tym idzie bardziej wariancyjne i wymaga jednak jakiejs tam wiedzy ogolnej i ogrania zeby cie nie zjedli z marszu. jak zaczynasz posiedz na FR chwile i pocwicz ocene zakresu przeciwnika co na FR jest latwiejsze niz na SH a pozniej nikt ci nie broni lapac sie za SH szczegolnie ze srebro mozna w pare- parenascie tys rak nawet na NL2 zrobic
pozatym jak cie tak bardzo ciagnie to od brazu sa filmiki bardzo dobre muckinfelli dla SH
Witam.
Artykuły dotyczące gry ShortHanded zaczynają się tutaj: https://polska.pokerstrategy.com/strategy/bss/1569/ głównie dlatego, że mała ilość roomów oferuje grę SH dla najniższych limitów, także aby się przez nie przebić od najniższych trzeba najczęściej spróbować gry na fullringach.
Sreberko to nie problem, a na pewno warto!
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Może jestem fiszem ♠_cry: SH ale nie polecam tej gry do NL10 co sie tam dzieje to paranoja lepiej czarne/czerwone niż sh nl2
Ktoś przeczytał że na sh trzeba grać luźniej to potem grają 60/40
A ja właśnie gram od jakiegoś czasu i dużo przyjemniej mi się gra i wyniki o niebo lepsze niż na FR dlatego chciałbym się szkolić w tej odmianie.
też na stars gram powiedz mi tylko jak sobie radzisz z akcjami jak masz 2 pary AA KK a koleś na turn i river łapie seta 22 ze swoim J2 bo miał czutke
80% takich akcji w moim wypadku
Takich akcji to nie mam
wiadomo czasami trafi się jakaś chora ręka , ale nie przejmuje się tym bo wychodzę z założenia , że prędzej czy później oddadzą co zabrali w taki sposób
Napisane przez kicekpoland
Takich akcji to nie mamwiadomo czasami trafi się jakaś chora ręka , ale nie przejmuje się tym bo wychodzę z założenia , że prędzej czy później oddadzą co zabrali w taki sposób
![]()
♠_thumbsup:
Podobne akcje zdarzają się również na FR, ale ma się tym co przejmować, lecz zrobić sobie notkę i czekać na okazję, aby odebrać naszemu delikwentowi stacka.
Napisane przez kicekpoland
Wie ktoś może jak usunąć historie rozdań Holdem Managerze??
Musisz chyba założyć nową bazę danych - kompletnie.
Pozdrawiam.