Przejdź do forum
hEJ ! NURTUJĄCE PYT...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] hEJ ! NURTUJĄCE PYTANIE

12 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,059 Wyświetlenia
Jaras011
Oldschool Grinder

jesli mam ten bonus to nie moge miec wiecej pieniedzy niz te 50 dolarow ? bo pieniadze znikają .. GRAM NA FTP

11 odpowiedzi
krzysiekmiszcz
Elite Grinder

Jak to znikaja ?(

Jaras011 Autor wątku
Jaras011
Oldschool Grinder

NO ZAMIENIAJA SIE W PKTS I NIE MA KASY

no przegrywa i chce więcej ;)

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Ale jak znikają? O co chodzi tak na prawdę? Jeśli dostałeś kapitał startowy, to oczywiście jeśli wygrasz jakieś pieniądze grając to nic nie powinno znikać.

Pozdrawiam.

kali nie rozumieć, kali przegrywać kali nie ma pieniędzy ?(

imo koledze chodzi o rake

colaa33
PokerStrategist

No jak nie idzie to znikają właśnie... :))) słuszne spostrzeżenie. też takowe akcje zaobserwowałęm w swoim kasjerze....

Mi też ostatnio znikło 20$ na szczęście okazało się że te 20$ poszło tylko po kolegów i przyprowadziło 30$ :facepalm:

Napisane przez Jaras011
jesli mam ten bonus to nie moge miec wiecej pieniedzy niz te 50 dolarow ? bo pieniadze znikają .. GRAM NA FTP

tak nie mozesz miec wiecej pieniedzy. a tak na serio chyba chodzi tutaj koledze ze dostal 50$ i czy moze zrobic +50 czyli np 60. a wiec da sie. a moze chodzi o to ze chce wplacic wiecej. ale optowalbym za 1wsza opcja.

Wyraźnie napisał że "ZAMIENIAJA SIE W PKTS". Nie napisał czy może wygrywać, za 2 dni całe 50$ zamieni się mu w PKTS

Cześć Jaras011,

ciekawie sformułowałeś swój problem, ale trochę nieprecyzyjnie. Mógłbyś opisać, co się właściwie dzieje, gdyż pieniądze nie znikają tak same z siebie.

Pozostałych proszę o zaprzestanie spamowania w tym wątku, bo polecą ostrzeżenia i kontrolowane bany.

Pozdrawiam,
dohpaZ