jesli mam ten bonus to nie moge miec wiecej pieniedzy niz te 50 dolarow ? bo pieniadze znikają .. GRAM NA FTP
Witam.
Ale jak znikają? O co chodzi tak na prawdę? Jeśli dostałeś kapitał startowy, to oczywiście jeśli wygrasz jakieś pieniądze grając to nic nie powinno znikać.
Pozdrawiam.
No jak nie idzie to znikają właśnie... :))) słuszne spostrzeżenie. też takowe akcje zaobserwowałęm w swoim kasjerze....
Mi też ostatnio znikło 20$ na szczęście okazało się że te 20$ poszło tylko po kolegów i przyprowadziło 30$
Napisane przez Jaras011
jesli mam ten bonus to nie moge miec wiecej pieniedzy niz te 50 dolarow ? bo pieniadze znikają .. GRAM NA FTP
tak nie mozesz miec wiecej pieniedzy. a tak na serio chyba chodzi tutaj koledze ze dostal 50$ i czy moze zrobic +50 czyli np 60. a wiec da sie. a moze chodzi o to ze chce wplacic wiecej. ale optowalbym za 1wsza opcja.
Wyraźnie napisał że "ZAMIENIAJA SIE W PKTS". Nie napisał czy może wygrywać, za 2 dni całe 50$ zamieni się mu w PKTS
Cześć Jaras011,
ciekawie sformułowałeś swój problem, ale trochę nieprecyzyjnie. Mógłbyś opisać, co się właściwie dzieje, gdyż pieniądze nie znikają tak same z siebie.
Pozostałych proszę o zaprzestanie spamowania w tym wątku, bo polecą ostrzeżenia i kontrolowane bany.
Pozdrawiam,
dohpaZ