Witam
Chcę grać SNG na niskich stawkach (czyli 1 $ ;p) i prosiłbym o wskazówki gdzie będzie najmniejszy rake , coś niższego niż 20 % jest ?
pisze ten post bo szukałem i nie mogłem nic o tym znaleźć.
pozdrawiam
Witam
Chcę grać SNG na niskich stawkach (czyli 1 $ ;p) i prosiłbym o wskazówki gdzie będzie najmniejszy rake , coś niższego niż 20 % jest ?
pisze ten post bo szukałem i nie mogłem nic o tym znaleźć.
pozdrawiam
Sng masz różne odmainy (HU, STT, SNG, SNG MTT) i nie napisałeś co chcesz grać.
Na Evereście jest 10% na każdym limicie. Tylko żo stołów strasznie mało. Na IPoker masz 10% od 5+. W sieci mikrogaming masz od 2,5(euro) 10% raku, ale na unibecie masz 30% rakebacku. Na PP masz 25% dopiero od 6 albo 10 jest 10% reszty nie znam.
narazie z najnizszym rake spotkalem sie na pokerstars wg mnie jest wrecz bezkonkurencyjny
Napisane przez JogaSensei
narazie z najnizszym rake spotkalem sie na pokerstars wg mnie jest wrecz bezkonkurencyjny
LOL
tzn. ja gram na Party i tam jest 20 % rake , także szukam czegoś gdzie mniej będą mnie okradać z zysków ;p , także na to wychodzi że najlepiej będę miał na Everest ?
Na party masz 25% raku... jeśli grasz sng<6$, 0,2/0,8=0,25. Jeśli chcesz grać sng to lepiej zmień room, a z tego co napisał radioheadns wynika że na P* masz ~trochę ponad 10%.
Witam!
Grałem swojego czasu SNG i to sporo. PokerStras nie miało i nie ma konkurencji w tej dziedzinie. Soft, dostępność gier, niski rake. Poza tym 90% filmów szkoleniowych w sieci dotyczą struktury blindów z PokerStars.
Mam nadzieję że moja odpowiedź okazała się pomocna.
Pozdrawiam