Komisji Nadzoru Rynku Finansowego Banku Litwy podobno dobrała się im się do dupy. Już wcześniej zrobili to z PAYRNET teraz wzięli się za Muchbetter
Zleciłem wypłatę 100$ w btc na test 15.02. jest napisane, że zajmie 3-5 dni. Na razie nie doszło, poczekamy zobaczymy.
Ja w niedziele wyplacilem ponad 100zł z MB do banku. Zobaczymy czy przyjdzie i czy wgl, na szczescie nei trzymalem tak kasy, tylko szybko wyplacalem od razu z bankomatu no ale ladny syf sie tam zrobił. Nie zazdroszcze jezeli ktos tam trzymal wieksze sianko.
Trzeba zrozumieć, że instytucje takie jak MB czy skrill lub inne powinny być tylko pośrednikiem. Nigdy do trzymania kasy.
Napisane przez tigerek73
Trzeba zrozumieć, że instytucje takie jak MB czy skrill lub inne powinny być tylko pośrednikiem. Nigdy do trzymania kasy.
to gdzie wedlug ciebie powinno sie trzymac $/euro, skoro nawet stars potrafil mi zamrozic konto na pol roku bezzasadnie, to tym bardziej nie bede trzymal na innych roomach, moze w polskim banku zeby sie skarbowka do mnie dobrala? renomowany portfel dedykowany do pokera jak skril to dla wielu jedyna opcja
OK. Jeśli wygrywacie tysiące dolarów i wypłacacie je ja konto np.Revolut czy inny bank zagraniczny to może i się doczepi ktoś do tego.
Ktoś kto zajmuje się zawodowo pokerem , powinien pomyśleć i coś znaleźć jako alternatywę.
Przykładowo. Twój jedyny dochód to Poker. Masz Skrilla . Wypłacaj , rób komuś zakupy za wymianę gotówki.
Ciężko mi coś na szybko wymyślić , ja pracuje mam dochód, Poker to dodatek.
Na pewno znalazłbym alternatywny sposób przetworzenia kasy ze skrilla. NIe będzie on do końca darmowy, każdy musi zapłacić podatek od zarobku w ten czy inny sposób.
Nie używam Telegram. Ktoś ma i zaglądał na tę grupę. Jakieś ciekawe newsy? Coś nowego?
Witam 10 lutego zleciłem wypłatę z MB na konto bankowe i czekam od MB otrzymuje zbywające odpowiedzi "Cześć Dominik,
dziękujemy za wiadomość.
Tak jak informowaliśmy wcześniej w poprzednich wiadomościach ze względu na dużą liczbę transakcji, twoje dwie wcześniejsze wypłaty oczekują w kolejce do rozpatrzenia przez nasz dział finansowy.
Rozumiemy, że może to być niewygodne i szczerze przepraszamy za opóźnienie, ale zapewniamy, że Twoje środki są bezpieczne, Twoja oczekująca wypłata jest w kolejce i zostanie przetworzona w najbliższych dniach.
Dziękuję za wyrozumiałość i cierpliwość.
Regards,
"
Jak myślicie doczekam się swoich $$ w najbliższym czasie
Ja tak szukam jak można zastąpić Muchbetter i na Blackcatcard natknąłem się na ciekawą wiadomość. Na głównej stronie Blackcatcard, idąc na sam dół jest zakładka "Dla mieszkańców Rosji" i tam można znaleźć taki zapis-- "Bank Litwy, dostawca płatności SEPA Papaya Ltd, oświadczył, że wszystkim uczestnikom rynku finansowego podłączonym do CENTROlink za pośrednictwem Banku Litwy zalecono zaprzestanie świadczenia usług płatniczych za pośrednictwem CENTROlink firmom zarejestrowanym w Rosji. Jej obywatele mieszkający w Rosji oraz spółki, w których obywatele mieszkający w Rosji posiadają znaczny pakiet akcji w kapitale zakładowym i/lub prawach głosu."- Może to zamieszanie z Muchbetter jest dlatego że chcą ruskie konta wykosić, my obrywamy rykoszetem. A ma może ktoś konto na Blackcatcard??? Czy można tam zrobić przelewy SEPA z firm Hazardowych dla Polaków . Ktoś tu kiedyś wspominał o Blackcatcard, ale gdzieś mi to uciekło.
Tylko pytanie czy Blackcatcard nie zablokują przelewów hazardowych dla Polaków. I czytałem że występują tam problemy z weryfikacją tożsamości KYC ze względu na polskie znaki