Nie. Wolałbym portfel w PLN, żeby potem w złotych wypłacać z bankomatu lub na konto.
Mi się udało doładować saldo na Unibet kartą Skrill fizyczną ale opcja wypłat niestety tylko przelew bankowy. Napiszę do supportu o dodanie i zobaczę co odpowiedzą. W regulaminie piszą że wypłaty nie działają na kartę Visa.
Mam opcje na konto i kartę Revolut. Ale wypłaty na kartę Revo już nie działa. Także zostaje na konto zagraniczne.
Możesz wypłacać na Skrilla - na nr konta .
udalo sie komus wypłacić przez aplikacje przez opcje "wypłata" crypto ( BTC , ETH ) ?
Czy na zagraniczych forach też jest jakaś dyskusja nt. sytuacji z MB czy to tylko u nas jest taki problem? Na angielskim PS cisza, na 2+2 też nic nie znalazłem...
Napisane przez KKingOfCards
dalej nikt nic nie wyplacił ? nawet te opcje w aplilacji wyplat nie przechodza?
Raczej większość zleciła wypłaty, ale jeszcze nikt chyba nie dostał. Zlecenia wypłat normalnie przechodzą.
Mi właśnie cofnęli ale to dla tego, że chciałem puścić na blackcatcard. Zlecone było w sobotę. Puściłem na polskie konto teraz już normalnie. Czyli przyszły tydzień i będzie pewnie hajs.
"Greetings from MuchBetter.
I would like to confirm that your withdrawal request has been rejected. The funds have been credited back to your MuchBetter wallet.
You are welcome to withdraw the funds once again, to a bank account registered to your name only. At no point you should request withdraws to eWallet accounts as if, something happens with the funds and your company can't locate the transaction, there is nothing we can do about it"
Nie można na inny portfel bo jakby coś się stało to nie zlokalizuja transakcji według nich. Więc obstawiam, ze na revoluta będzie to samo. Na krypto to trochę jakoś za mna nie przemawia bo wypłata na krypto to prowizja plus przy wypłacie z bitomatu drożej wyjdzie.
Witam ja 10 lutego zleciłem wypłatę dolarów z mb na revoluta to do tej pory nie otrzymałem od nich pieniędzy. A dziś dostałem wiadomość :Widzę, że zainicjowałeś wypłatę ze swojego konta MuchBetter. Należy pamiętać, że wszystkie wnioski o wypłatę są umieszczane w kolejce i przesyłane do procesu sprawdzania w kolejności, w jakiej zostały otrzymane, a po zatwierdzeniu zostaną przesłane do przetworzenia przez odpowiedni zespół.
Czas przetwarzania wypłaty może być różny i może zająć do kilku dni roboczych, zanim zostanie zrealizowana i zaksięgowana na koncie docelowym.
Możesz mieć pewność, że twoje środki są bezpieczne, a żądanie wypłaty jest w toku.
Dziękujemy za zrozumienie i cierpliwość
Ok poczekamy a jak nie będzie można to BTC pozostaje, bo też na revolut zlecałem 12
Też mam problem z Muchbetter, co prawda akurat teraz miałem tam pare euro, ale już nie mogłem przelać kasy z sportmarket. Kontaktowałem się z sportmarket i mi napisali że usunęli Muchbetter z dostępnych opcji płatności z powodu aktualizacji ich zasad dotyczących ograniczeń. Podobno za Muchbetter zabrała się Komisji Nadzoru Rynku Finansowego Banku Litwy. Także jak ktoś miał tam pieniądze to może szybko ich nie zobaczyć. Teraz mam problem bo żeby wypłacić pieniądze ze Sportmarket muszę zrobić przelew bankowy, słyszałem coś o Revolut, Wise czy N26. Może ktoś coś poradzi, gdzie najbezpieczniej przelać. No bo na pko nie przeleję bo to strzał w stope