Przejdź do forum
monitory i oprogram...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

monitory i oprogramowanie

23 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
3,730 Wyświetlenia
emomaniac

Najlepiej by było gdybyś zdobył brązowy status, wtedy byś miał dostęp do filmów o konfiguracji PT. Najprostszy na to sposób to założenie konta skrill poprzez pokerstrategy - https://polska.pokerstrategy.com/skrill/

Konfiguracja HUD:
1. Najlepiej ustawić opcję preferred seat (miejsce preferowane), będziesz siedział na wszystkich stolikach w tym samym miejscu
- w programie Pokerstars:

options - preferred seat, zaznaczasz wybrane miejsce (ja zaznaczyłem 5)

Uploaded with ImageShack.us

numeracja miejsc

- potem to samo miejsce wybierasz w PT:
import - autoimport - pokerstars configuration

Teraz musisz rozegrać i zaimportować co najmniej jedno rozdanie (najlepiej kilka). Wtedy możesz poprzesuwać statystyki - "łapiesz' prawym przyciskiem myszy i przesuwasz. Potem klikasz na ikonę PT widoczną na stole i zapisujesz (już nie pamiętam, prawym czy lewym myszy i dajesz save layout).

Dodawać statystyki, zmieniać kolory możesz w Configure - configure Hud, zakładka Stats

Twoje statystyki i wyniki:

Zakładka Texas holdem - cash games - settings - general klikasz search i musisz wybrać swój nick z pokerstars

klikasz apply.

Jeśli byś chciał więcej statystyk w Hudzie z ładnymi kolorami, itp to najlepiej znaleźć gdzieś gotowy layout i go zaimportować. Napisz jaki rodzaj gry grasz to coś pomyślimy _cool:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jestes niesamowity. wielkie dzieki. jezeli chodzi o status to raczej go nie zmienie. bo jak sie dowiedzialem to zarejestrowana osoba nie moze zdobywac punktow strategy. A ja gram od roku na kilku (tych najbardzie sie liczacych )platformach. Tak jak Ci napisalem w trialu PT nie zmienia kolorow, moge zakupic orginal, ale nie wie ktory program jest lepszy PT czy HM2. jezeli mozesz mi pomoc? Gram na wloskim PS i wloskiej Lottomatice.
Gram Sit&go od 3 do 30 euro podobnie mtt. Nie gram cash game. Od czasu do Czasu gram razz, seven,horse i horsses. DZieki za pomoc. jezeli chodzi o ustawienie statystyk to jakos dalem sobie rade.

Odpowiedz
Cytat
emomaniac

Nawet w trialu możesz zmieniać kolory statystyk.

Wchodzisz w Configure - Configure Hud

zakładka Stats i na przykład zmiana koloru VP$IP

klikasz add , wpisujesz np od 0 do 10 klikasz w czarny pasek i wybierasz kolor czerwony

potem znow klikasz add i wpisujesz np od 10 do 30 żółty i następnie od 30 do 100 zielony

Najlepiej wejdź na stronę http://www.pokertracker.com/products/custom/custom-hud-layouts.php i w Custom HUD Layouts wyszukaj gotowego huda dla Sit and Go (będzie to PS Sit and Go's 9pl. at table). Jak go zainstalować dowiesz się klikając How Do I Add a Layout

Odpowiedz
Cytat