Witam chcialbym sie dowiedziec jakie sa najnizsze limity na danych pokerromach bo niechce rejestrowac sie tam gdzie istnieje np NL5 i wszyscy slabi gracze tam zaczynaja. Czy moglby ktos wypisac nazwy tych pokkerrmomow na ktorych minimalny pulap w grze bez limitu wynosi NL10?
A dlaczego nie chcesz grac z poczatkujacymi? Ktorzy sa zazwyczaj bardzo dobrymi sponsorami
(to moj szatanski 666 post!)
ogolnie na nl5 tak samo masa fishy jak na nl10 ;D
np FTP <3 od niedawno wprowadzilo nl2 nl5 itd
nl5 napewno JEST na
pokerstars
party poker
fulltilt poker
Ja zrozumiałem, że właśnie chce grać z początkującymi, tylko na NL10 a nie niżej, gdyż uważa, że wszyscy początkujący grają na najniższych dostępnych limitach (a to nie zawsze musi być prawdą).
Ale odpowiadając na pytanie to mogę Ci wymienić kilka roomów gdzie są niższe limity niż NL10:
- Poker Stars
- Full Tilt
- Titan, Mansion
- Party
- Cake
a jedynym który znam gdzie najniższym jest NL10 to:
- Everest
reszty nie znam to nie odpowiem.
kaczuba napisał
- Everestreszty nie znam to nie odpowiem.
na Everest jest NL2
buktodfeind napisał
kaczuba napisał
- Everestreszty nie znam to nie odpowiem.
na Everest jest NL2
Aż sprawdziłem z ciekawości czy to prawda, ale nie znalazłem. Nie wiem, może jestem ślepy, albo mam tylko jakąś wersję demonstracyjną tej aplikacji.
jest na 100%, mysle ze kaczuba masz odznaczona opcje pokazywania microstawek, i dlatego nie widzisz
buktodfeind napisał
jest na 100%, mysle ze kaczuba masz odznaczona opcje pokazywania microstawek, i dlatego nie widzisz
Cholera, wszystko mam odznaczone i nie mam mniejszych limitów niż NL10. Może to dlatego, że już długo mam u nich konto, a te niskie pewnie dostępne są tylko przez określony czas od założenia konta, ale to tylko moje takie przypuszczenia.
Co ciekawe, u mnie też minimum na Everescie to 0.10$. Nie wiem skąd to 0.02 się wzięło u kogoś
kaczuba najlepiej zrozumial pytanie. Uwielbiam grac z poczatkujacymi graczami ale nie na stolach ponizej NL10. Powiem tak: od dwoch lat pogrywam sobie NL10 czasami NL25 i ciagne z tego pare groszy, ale odkad pokerrom na ktorym gram wprowadzil NL5 moje zyski spadly o 1/3 a poziom ewidentnie wzrosl poniewaz gracze poczatkujacy zaczynaja swa przygode na tym wlasnie NL5, musze wiec znalesc inny ciekawy pokerrom z najnizszym limitem NL10 by slabi gracze niemogli pojsc nizej:) i tu prosze o pomoc, ktory pokerom oferuje taki limit jako najnizszy i ma ciekawy rakeback itp?? dzieki za pomoc
ps. Gram tylko full ring i o takie stoly mi chodzi