Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Bonus PS150

9 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
464 Wyświetlenia

Witam!! Zdałem quiz zarejestrowałem się na pokerparty i podałem swój nick na pokerstrategy. Czy teraz mam kliknąć w opcjach na pokerparty (dokładnie w "Bonusy")
"Stała kwota $49,00 USD. Zgłoś się po bonus Ilość dni na spełnienie warunków bonusu: 90
Ważne do: 22-May-2009 | Kod bonusu: PS150
Ważne dla: PartyPoker.com "

Mam taką wiadomość i nie wiem czy jest ona związana z innym bonusem nie zależnym od poker strategy czy to ten sam o którym mowa w waszym portalu?? Pytam bo nie chciałbym stracić tych 50 darmowych $:P

PS. Coś jeszcze muszę wysłać napisać itp?? Czy tylko czekać?

8 odpowiedzi
Walderam
Oldschool Grinder

Witaj.

Nie musisz nic klikać, wystarczy cierpliwie czekać. Bonus aktywuje się automatycznie, trwa to do 48h od momentu zapisania konta pokerowego w Twoim profilu na PokerStrategy.

W międzyczasie polecam lekturę artykułów z sekcji basic, sprawdzaj również skrzynkę e-mail i system ticketów, czy przypadkiem nie zostałeś poproszony o przesłanie skanów dowodu w celu weryfikacji tożsamości. Jest to wyrywkowa kontrola przeprowadzana w celu uniknięcia nadużyć. Możesz (ale nie musisz) zostać poproszony o skany dokumentów, jeśli tak się stanie, będziesz musiał wysłać skany pod wskazany adres, aby otrzymać kapitał startowy.

Pozdrawiam i życzę powodzenia!

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

aha - w takim razie wielkie dzięki za pomoc:) Z chęcią poczytam te artykuły bo dowiedziałem się juz wielu ciekawych rzeczy:)

PS. I jeszcze jedno - mógłbyś mi powiedzieć jeszcze co to te tickety a dokładniej to jak to sprawdzić??

kaczuba
Oldschool Grinder

Tickety ---> patrz zakładka POMOC na górnej listwie strony Poker Strategy.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Soboty i niedziele pracujące?:P

Walderam
Oldschool Grinder

Jeśli chodzi Ci o to, czy soboty i niedziele wliczają się do czasu oczekiwania, to odpowiadam jednym słowem.

Nie :)

Pozdrawiam :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Spoko- właśnie przyszedł do mnie mail z prośbą o weryfikację Wysłałem już kopię dowodu. Teraz rozumiem że wystarczy cierpliwie poczekać max 48 godzin w którzy to czasie zadzwonią do mnie i prześlą bonus?:)

PS.Dlaczego nie mam żadnego "ticketu"??

Mooris
PokerStrategist

bartomiszczuniu napisał
Spoko- właśnie przyszedł do mnie mail z prośbą o weryfikację Wysłałem już kopię dowodu. Teraz rozumiem że wystarczy cierpliwie poczekać max 48 godzin w którzy to czasie zadzwonią do mnie i prześlą bonus?:)

PS.Dlaczego nie mam żadnego "ticketu"??

Witaj
Teraz wystarczy czekać na kapitał (może być powyżej 48h) - najprawdopodobniej nie dostaniesz już żadnego ticketu (chyba że coś będzie nie tak)

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Sam nie wiem czy wysłałem dobre kopie bo ocenzurowałem podpis i część numeru serii.