Witam
Chciałbym się nauczyć gry w turniejach, a więc myślę, że freerolle są do tego najlepsze. Która platforma ma jakieś dobre freerolle do 5000 graczy?
Dzięki za info
Mnie fajnie się gra na FTP tylko ze tam są 150$ 7500 graczy:D i tygodniowy na 20000 graczy pula 1000$:D
Wydaje mi się że najlepsze freerolle będą na tych największych platformach czyli FTP i P* aczkolwiek znawcą nie jestem
Może dodam tylko tyle że granie freerolli mało Ci da co do nauki gry turniejów
bo jak ogólnie wiadomo gra w pokera bez wkładu finansowego ma średni sens i wszyscy grają bardzo dziwnie
Dokładnie, wszyscy grają tam dziwnie, bo nie ich kasa, to nie szkodzi np. wrzucić all ina z Q2
Ogólnie polecam Ci PP, bo tam raczej mniej ludzi uczestniczy w tych freerolach, a też ich jest relatywnie sporo.
Jesli masz zamiar grac freerole, aby poznac zasady gry, a nie zarabiac na nich to polecam P*. Tam sa freerole, bodajze, z kazdej odmiany pokera od TH po 8-game.
A ja powiem ci tak ... Jesli interesuje cie tylko Holdem to nie ma sensu grac na p* .. tam taki freeroll jest co pare godzin.... Na ftp sa takie co godzina gdzie 250 osob wygrywa wpis do jakiegos freerolla o kase i co jakies 3 moze 4 H jest z pula 100$ ... Wiec przez 24/h mozesz grac sobie holdema ale jak juz wyzej mowili mozesz sie zdolowac bo czesto bedzie gdzie twoje AA/KK/AK... przegra z jakims noobem z 69 :P... Jesli jestes nowym graczem na PP [ o ile dobrze wiem to 60 dni od zalozenia konta chyba ] To polecam tam pograc freerolle ... Dziennie sa tam 3 turki BB gdzie w puli jest 100$ i co wazne jest on tylko dla nowych graczych ... 50 osob dostaje kase i bilet na turek BB gdzie w puli bedzie 2.5$k i odbywa sie on co tydzien ... Tam jest ok 1200 osob , a zarabia 200 osob [ najmniejsze miejsce platne to 5$ ] .. I tam również wygrywa sie biley do BB 10$k Ktory odbywa sie co miesiac ... Co jakis czas jest jeszcze turek dla nowych graczy gdzie w puli jest 1.5$k oraz pare turkow dziennie z pula 100$ dla wszystkich ... Wiec wbijaj na PP zagraj pare BB zdabac bilet na BB10$k I widzimy sie 31 stycznia przy finalowym stole
dzięki za informację
Wbijam się na PP i zobaczymy co tam mają ciekawego
Rozumiem ,że omahe HiLo też mają , bo przyznam się szczerze zainteresowała mnie ta odmiana.
A co do freerolli to chyba jak zostaje 100 osób z 5000 to chyba one już sobą coś reprezentują i można się czegoś nauczyć.
co do freeolli to na bwin 500$ 14.30 codziennie i 24 500$ do 3000graczy.
na betson o 19 250$ i 20 50$ do 4000 graczy
a na unibecie sporo 100E i 2x 200E ale graczy do 9000
na cake eliminacje do sobotnich freeolli o 1000$ maks 1000 graczy
ma nadzieje ze ci cos pomglem:):)