Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] kapitał startowy

15 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,116 Wyświetlenia

Witam,

Chciałbym o coś zapytać, a mianowicie - 18 maja załozylem sobie konto na PokerStrategy, ale już wcześniej założyłem na Pokerstars, co niestety wiąże się z niemożnościa zdobywania Strategy points... 20 maja poproszono mnie o wysłanie skanu ID, co uczyniłem, ale do dzisiaj nie dostałem pieniędzy (wpisałem Pokerstars).

A moje pytanie brzmi: Czy jest teraz możliwość zrobienia konta na PartyPoker i zdobywania tam Strategy points oraz otrzymania kapitału startowego na tej platformie ???

Z góry dzięki za pomoc ;)

14 odpowiedzi
JacekPL
PokerStrategist

Figlarz,

Dostałeś od PokerStrategy tzw. ticket. Jeżeli nie widzisz go na stronie startowej, zajrzyj do działu pomoc, tam po prawej stronie znajdują się tickety - informacje wysłane do ciebie przez PS. Proszę odpowiedz na ticketa, potwierdzając, że go otrzymałeś. Powinno zadziałać.

Pozdrawiam.

Suseel
Oldschool Grinder

Witam , nie bede zakladal podobnego watku wiec sie podpinam , qmpel z mojego referery zarejestrowal sie na PS i zalozyl konto na pokerstars, nastepnego dnia zostal poproszony o skan dowodu i niezwlocznie go wyslal i po ponad 1,5 tyg zero reakcji no i oczywiscie brak kapitalu , Simmo badz Jacek jesli wiecie cos ta ten temat prosze o jakas odp :) dziex i pozdro aha ma nick Dawit86

JEDNAK SPRAWA SAMA SIE ROZWIAZALA WYSLAL SKANY NIE NA TEN ADRES, JUZ POSZLY GDZIE TRZEBA:)

EDIT :

musze powtorzyc swa prozbe , skany wyslane kuuupe czasu temu i nic nadal nie ma ani ticteta ani nic, zero info , qmplowi juz sie znudzilo granie na play money i mi marudzi, Jacek badz simoo , jak znajdziecie troszke wolnego czasu miedzy dokopywaniem sobie na wzajem to prosilbym o jakas informacje :) Zreszta mysle ze lepszy Admin zajmie sie ta sprawa pierwszy, a co za tym idzie moze liczyc na moje poparcie swego gangu w wojnie !! :D :D :D

Suseel
Oldschool Grinder

na Edita nikt nie zwrocil uwagi wiec musze napisac...sprawa opisana wyzej , i musze powiedziec ze czas czekania kolo 3 tygodni wiec mysle ze jednak warto sprawe poruszyc :) pozdro

Suseel napisał

na Edita nikt nie zwrocil uwagi wiec musze napisac...sprawa opisana wyzej , i musze powiedziec ze czas czekania kolo 3 tygodni wiec mysle ze jednak warto sprawe poruszyc :) pozdro

Witaj Sussel, :)

potrzebuję jeszcze kilku gangsterów, więc odpowiem. :D

W naszym systemie nie ma użytkownika o nicku Dawit86, więc nie jestem w stanie pomóc. Sprawdziłem także twoich poleconych i tam też nie ma gracza o nicku Dawit86.

Pozdrawiam

Suseel
Oldschool Grinder

Simo to jest jego nick z pokerstars na PS ma nick dekaa wiec jak mozesz sprawdz jesio raz Moj Bossie :D Mafia musi sie wsspierac :D

Suseel napisał

Simo to jest jego nick z pokerstars na PS ma nick dekaa wiec jak mozesz sprawdz jesio raz Moj Bossie :D Mafia musi sie wsspierac :D

Hehe, trzeba było tak od razu! :P Twój kolega dostał 18 czerwca ticket od naszego supportu, na którego jeszcze nie odpowiedział.

Pozdrawiam :)

Suseel
Oldschool Grinder

simoo napisał

Suseel napisał

Hehe, trzeba było tak od razu! :P Twój kolega dostał 18 czerwca ticket od naszego supportu, na którego jeszcze nie odpowiedział.

Pozdrawiam :)

chodzi o skany ? bo wysylalismy , a byc moze nie doszly :/ ehhh

W tickecie, który znajduję się po prawej stronie w dziale pomoc, jest wszystko dokładnie wyjaśnione. Skany doszły, ale jest inny problem. Niech twój kolega odpowie na tego ticketa, a wszystko będzie ok. ;)

Pozdrawiam

Suseel
Oldschool Grinder

Rozumie dzieki za pomoc zaraz do niego pisze i zobaczymy o co tam chodzi :) pozdro

Suseel
Oldschool Grinder

unfortunately we were not able to transfer your 50$ because the account name you specified does not exist.
Please copy the correct account name into this ticket so I can correct it and reinitialize the transfer.

eee siedzimy teraz we dwoje nad tym i nasza znajomosc angielskiego pozwala nam stwierdzic fakt ze cos jest nie tak :rolleyes: :D

co gdzie i jak trzeba zmienic ?

JacekPL
PokerStrategist

Suseel napisał

unfortunately we were not able to transfer your 50$ because the account name you specified does not exist.

Please copy the correct account name into this ticket so I can correct it and reinitialize the transfer.

eee siedzimy teraz we dwoje nad tym i nasza znajomosc angielskiego pozwala nam stwierdzic fakt ze cos jest nie tak :rolleyes: :D

Mój gang gra fair, więc pomogę.

Tówj kolega podał nieprawidłową nazwę konta na PokerStrategy.

Nasz support próbował wysłać kapitał startowy, nie nie odnaleziono takiego konta.

Zatem prosimy kolegę, by do ticketa jeszcze raz wpisał dokładną nazwę konta - najlepiej jak by skopiował i wkleił - i odesłał ticket do nas, to spróbujemy jeszcze raz rozpocząć proces.

Suseel
Oldschool Grinder

Watek powraca poniewaz jego ID na pokerstars jest dokladnie takie same jak te ktore podalismy na poker strategy wiec w sumie nie wiem czemu takowe konto nie zostalo znalezione, ale dzis wyslalismy ticket , angielszczyna poszla max ale jest krotki i tresciwy :P Szefo jesli masz chwilke zobacz co tam sie dzieje w tej sprawie :D pozdro Suseł

Suseel napisał

Własnie mam ten sam problem, podałem dobry ID a w odpowiedzi na ticket co jest nie tak, dostalem taka samą odpowiedź.

Suseel
Oldschool Grinder

Poszedl ticket z nazwa konta ktora jest identyczna jak ta ktora zostala podana na pokerstrategy i znowu odp ze nie moza takiego konta zlokalizowac czy ze nie istnieje, prosilibysmy o pomoc bo ja juz nie potafie pomoc a sprawa ciagnie sie juz chyba za dlugo , pozdro Suseł & Nalewka :D